REKLAMI GEÇ

Obeziteye karşı binler ayaklandı

Obeziteye karşı binler ayaklandı

Merkezefendi Belediyesi’nin, “Sağlıklı Nesiller İçin Merkezefendi Obezitenin Farkında” projesi kapsamında Yenişehir Yürüyüş Yolu’nda gerçekleştirdiği yürüyüşe binlerce kişi katıldı. 7’den 70’e herkesin katıldığı yürüyüşte, sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çekmek için 4 ton elma dağıtıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Nisan 2015 Pazar, 14:11

Yaklaşık 5 bin kişi yürüyüş için Yenişehi’de bir araya geldi. Yürüyüşe AK Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve daire müdürleri de katıldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, obezitenin bir toplum sorunu haline geldiğini belirterek, bu tehlikeye dikkat çekmek için başlattıkları projenin final yürüyüşüne katılanlara teşekkür etti. Başkan Subaşıoğlu, yürüyüşe katılımın yüksek olmasının, projenin amacına ulaştığını ortaya koyduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından sahneye gelen kadınlar zumba dansı yaptılar. Sporcular da eskrim, karate gösterileri sundu.

Kalabalık daha sonra 3 bin 400 metrelik parkurun ilk etabını yürüdü. Güzergahın sonuna ulaşanlara sağlıklı beslenmenin simgesi haline gelen elma dağıtıldı. Etkinlikte katılımcılara yaklaşık 4 ton elma ile havlu dağıtıldı. Aynı güzergahı tekrar yürüyen katılımcılar toplam 3 bin 400 metre yürümüş oldu. Yürüyüş başladığı noktada tamamlandı.

Yürüyüş, bundan sonra “Bahar Yürüyüşü” adı altında geleneksel hale getirilecek ve her yıl gerçekleştirilecek.

Yorumlar

hakan   -  Bağlantı 12 Nisan 2015, 19:27

para karşılığında yapılan proje proje değildir.bir kurumdan para almadan yapsaydı ya bunu merkezefendi bld madem.bu projenin karşılığında ne kadar aldıklarını açıklasın subasıoğlu önce.yazık o kadar insan da gitmiş buraya.çıkın yarın yolda yürüyün

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu