REKLAMI GEÇ

Öğrencilerin topladığı kitaplar ilçelere gönderilecek

Öğrencilerin topladığı kitaplar ilçelere gönderilecek

Denizli Ayyıldız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, örnek bir davranışa imza attı. Öğrenciler, “Yaşam Paylaştıkça Güzel” kampanyası kapsamında topladıkları kitapları, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na teslim etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ocak 2016 Perşembe, 10:06

Merkezefendi Belediyesi’nin “Yaşam Paylaştıkça Güzel” kampanyasına bir destek de Denizli Ayyıldız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinden geldi. Eğitim kurumunun öğrencileri Tuğçe Yeler, Taha Yeler, Tuğçe Sarıkaya, Kazım Sarıkaya, Ülkü Ünal, Yaşar Ünal ve Ümmü Kaçmaz, topladıkları kitapları okul idaresine teslim etti.

Eğitim kurumunun kurucusu Yusuf Akar, Okul Müdürü Melahat Kılınç, öğretmenler Özge Güntürk, Fatih Serttaş ve Merve Bayar ile öğrenciler, daha sonra toplanan kitapları Merkezefendi Belediyesi’ne giderek, Başkan Muhammet Subaşıoğlu’na teslim etti.

Öğrencilere duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür eden Subaşıoğlu, “Öğrencilerimiz duyarlı bir davranış sergiledi. ‘Yaşam Paylaştıkça Güzel’ projemiz kapsamında topladıkları kitapları bize teslim ettiler. Ben, ilçelerdeki öğrencilerimiz adına kendilerine teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin – emaneti olan kitaplar, ilçelerde bulunan okullara gönderilecek” dedi.

“Yaşam Paylaştıkça Güzel” kampanyası kapsamında ilçede belirlenen noktalara kitap ve oyuncak kumbaraları yerleştirilmişti. Bu kumbaralara bırakılan kitap ve oyuncaklar, Merkezefendi Belediyesi tarafından diğer ilçelerdeki okullara veriliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu