REKLAMI GEÇ

OYUNCAK VE KİTAP KUMBARALARI DOLMAYA DEVAM EDİYOR

OYUNCAK VE KİTAP KUMBARALARI DOLMAYA DEVAM EDİYOR

Merkezefendi Belediyesi tarafından başlatılan ‘Yaşam Paylaştıkça Güzel’ projesi kapsamında okullardan gelen destek büyümeye, kumbaralar dolmaya devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mart 2015 Cumartesi, 12:59

Merkezefendi Belediyesi tarafından yürütülen projeye Zaferiye Abalıoğlu İlkokulu ve Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi öğrencilerinden de destek geldi. Öğrenciler okul bahçelerine yerleştirilen Oyuncak ve Kitap Kumbarası’na oyuncakla kitap atarak kampanyaya destek verdi. Bu okullarda yapılan etkinliğe Merkezefendi Belediyesi’ni temsilen Başkan Yardımcısı Fatih Işık katıldı.

Öğrencilerin kumbaraya attığı her kitap ve oyuncak ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılınca umut ve mutluluk olacak.

‘Yaşam Paylaştıkça Güzel’ sloganıyla yola çıkarak ihtiyaç sahibi çocukların güzünü güldürmeyi amaçladıklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkan Muhammet Subaşıoğlu, “Birçok kişinin evinde kullanılmayan oyuncaklar ve kitaplar var. Bu oyuncuk ve kitaplar atıl durumda bekletmektense ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını sağlamak daha yerinde olacak. Böylelikle çocuklarımızda paylaşım duygusunu güçlendirecek. Çocuklarımız kumbaralarımıza attığı her bir oyuncak ve kitapla yaşıtlarına umut ve mutluluk verdiklerini unutmamalı. Tüm Denizli halkına kampanyamıza verdikleri destekler için teşekkür ederiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu