REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediye Meclisi toplandı

Pamukkale Belediye Meclisi toplandı

Pamukkale Belediye Meclisi Kasım ayı toplantılarının ilk birleşimini gerçekleştirdi. Mevcut gündem maddelerinin incelenmek üzere ilgili komisyonlara hava edildiği toplantıda, gündem dışı söz alan meclis üyeleri 1 Kasım Genel Seçimleri’ni değerlendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Kasım 2015 Salı, 19:00

Pamukkale Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısının ilk birleşiminde, çoğunluğunu imar planı ile ilgili değişikliklerin oluştur 20 gündem maddesinin görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in başkanlık ettiği birleşimde, meclis üyeleri gündem dışı söz alarak 1 Kasım Genel Seçim sonucunu değerlendirdi.

denizli-pamukkale-meclisi-ic

TÜRKİYE VE DEMOKRASİ KAZANDI
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, sandıktan çıkan sonuç ne olursa olsun 1 Kasım’da Türkiye’nin ve demokrasinin kazandığını belirterek, “Katılımın yüksek olduğu bir seçim geçirdik. Ben her zaman söylüyordum. Hangi parti olursa olsun ama tek başına iktidarlığın olmasından yanaydım. Çünkü Türkiye koalisyon hükümetlerine hazır değil. O nedenle sandıktan tek başına bir iktidarın çıkması sevindirici. Ayrıca 19 ayda 4 seçim geçirdik. Bu kolay değil. Artık 3,5 yıl seçim yok. Artık yatırımlara ağırlık vereceğiz” dedi.

denizli-pamukkale-meclisi-ic-2

SANDIK İRADESİNE SAYGILIYIZ POLEMİK KONUSU YAPMAYIZ
CHP Grup Başkan Vekili Yılmaz Doğan ise 10 Ekim Cumartesi günü Ankara’da yaşanan terör saldırısının çok çabuk unutulduğunu belirterek, “Türkiye daha çok şeyi unutacak gibi görünüyor” dedi.

Doğan ayrıca 1 Kasım seçim sonuçları ile ilgili “Evet 1 Kasım’da AKP büyük bir zaferle kazandı. CHP olarak biz halkın tercihi irdelemeyiz. Bunu seçmenin iradesine saygı duyar, bunu polemik konusu yapmaz ve bunun üzerinde politika yapmayız” diye konuştu.

denizli-pamukkale-meclisi-ic-1

KANDIRILMADAN GEÇEN YILLAR DİLERİM
MHP Grup Başkan Vekili Mahmut Çatlık ise, 1 Kasım Genel Seçimleri’nin galibi olarak çıkan Ak Parti’yi tebrik ederek, “Ancak seçim çalışmaları esnasında basın mensubu bir arkadaşımız geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Arkadaşımıza Allah’tan rahmet yakınlarına ise başsağlığı dileriz. 3.5 yıl seçim yok. O nedenle kandırılmadan geçen yıllar dilerim” dedi.
Konuşmaların ardından, Başkan Gürlesin, belediyenin 1 aylık çalışmaları hakkında üyelere bilgi verdi.

Yorumlar

hüseyin bıyıklı   -  Bağlantı 4 Kasım 2015, 08:27

ÖNEMLİ,Pamukkale belediyesinin önceliği, Zeytinköy-kayhan-bağbaşında imar arsa kat sayısını 5 e çıkarmak olmalı,çünkü yeni imar yasası (istanbulda ve diğer illerde) E:2,40 a çıkartıyor, yani 3 katlı yerler 6 kat yapılabiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu