REKLAMI GEÇ

Ramazan ayında Merkezefendi’de iyilik hareketi amacına ulaştı

Ramazan ayında Merkezefendi’de iyilik hareketi amacına ulaştı

Merkezefendi Belediyesi’nin başlattığı ‘Merkezefendi El Ele’ iyilik hareketi bu yıl da amacına ulaşarak hem ihtiyaç sahiplerine hem de pandemiden dolayı ekonomik sıkıntı yaşayan esnafa hayırseverler aracılığı ile destek olundu. İyilik hareketi kapsamında 788 bin 375 Türk Lirası katkı sağlanırken, 31 bin 535 sıcak iftar yemeği de ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. İyilik hareketine katılan ve ekonomik sıkıntı yaşayan 70 restorana da can suyu olundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2021 Perşembe, 09:30

‘Merkezefendi El Ele’ iyilik hareketinde yer alan tedarikçi restoranlar kendilerine can suyu olarak destek olan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve emeği geçen ekibine gerek sosyal medya yoluyla gerekse mesaj yoluyla teşekkür ettiler. Merkezefendi Belediyesi’nin başlatmış olduğu ‘Merkezefendi El Ele’ iyilik hareketi isminin hakkının sonuna kadar verildiğini belirten işletmeler, ihtiyaç sahiplerine ulaştıkları için de mutlu olduklarını söylediler.

“HEMŞEHRİLERİMİZİN VE ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”
Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam edeceklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, iyiliğin Merkezefendi’de her zaman kazanacağını söyledi.

Başkan Doğan, “Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Merkezefendi El Ele iyilik hareketimizi başlatmıştık. Pandeminin getirmiş olduğu ekonomik sıkıntılar hem hemşehrilerimizi hem de esnaflarımızı zor duruma soktu. Merkezefendi Belediyesi olarak köprü vazifesi gördüğümüz bu harekette 31 bin 535 ihtiyaç sahibi hemşehrimize sıcak iftar yemeği ulaştırıldı, 70 restorana can suyu olundu. Hareketimize katkı sağlayan, dayanışmayı büyüten tüm hayırseverlerimize ve emek veren herkese teşekkür ediyorum. Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmaya, hemşehrilerimizin ve esnafımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Merkezefendi ’de iyilik, geçen yıl olduğu gibi, bu yıl olduğu gibi her zaman kazanacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu