REKLAMI GEÇ

RAMAZAN’DA PAYDOS YOK!

RAMAZAN’DA PAYDOS YOK!

Merkezefendi’de geçtiğimiz kış aylarının uzun sürmesi nedeniyle geç başlanan asfaltlama, yol ve kaldırım çalışmaları Ramazan ayında da aralıksız sürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Haziran 2015 Pazartesi, 14:14

Yağışların uzun süreli yaşanması nedeniyle yol, kaldırım ve asfaltlama çalışmalarına 1-2 aylık gecikmeyle başlayan Merkezefendi Belediyesi, gecikmeden oluşan zaman kaybını kapatmak için Ramazan ayında da gece-gündüz çalışıyor. Çalışmaları, gecenin ilerleyen saatlerine rağmen yerinde inceleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi’nin daha da güzel görünüme kavuşması için mücadele ettiklerini söyledi.

Merkezefendi Mahallesi 70 Sokak’ta inceleme yapan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak Ramazan ayında da gece gündüz çalışarak yollarımızı güzelleştirmeye devam ediyoruz. Şu anda da Koşu yolu ile Şirinköy yolunu birbirine bağlayan 70. sokaktayız ve buranın asfalt çalışmasını tamamlamış bulunmaktayız. Merkezefendi Belediyesi olarak yol, asfalt ve kaldırım çalışmalarımız ilçe sınırları içinde tüm hızıyla devam ediyor. Bu kış özellikle birkaç ay asfaltlama çalışmalarımıza geç başlamıştık. Şu anda hava şartlarının iyileşmesiyle bu gecikmeyi telafi ediyoruz. Tüm ekiplerimiz gece-gündüz demeden sürekli olarak çalışıyor. Ramazan ayında da ekiplerimiz hiç ara vermeden çalışmalarını sürdürecekler. Bugün de 70 caddedeyiz. Bu yol Gerzele Yenişehir ve Bahçelievler’i birbirini bağlayan önemli bir yol. Bu yolun da çalışmalarını tamamladık. Yeni yolumuzun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 13 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 13 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 16 31Açık