REKLAMI GEÇ

Sanayi bağlantı köprüsü açıldı

Sanayi bağlantı köprüsü açıldı

Büyükşehir belediyesi eski bir ve ikinci sanayi bölgelerini anayolun altındaki üçüncü sanayi sitesine bağlayan sanayi bağlantı köprüsünü tamamladı, trafiğe açtı. Bu geçiş ile kent girişindeki yoğunluğun daha da azalması planlanıyor. Bölgedeki yoğunluk Bayramyeri’ne kadar etki ediyordu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Nisan 2018 Çarşamba, 12:42

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Sanayi Bağlantı Köprüsü’nü tamamladı ve trafiğe açtı. Kentteki küçük oto sanayi sitelerinden ana yolun üstünde kalan bir ve ikinci sanayi bölgelerini, üçüncü sanayi sitesine bağlayan yolun kent girişinin yanı sıra, bölgede ve Bamyramyeri’ne kadar olan alanda trafik yoğunluğu azaltması bekleniyor. Ayrıca bölgede sıklıkla yaşanan çoğu maddi hasarlı trafik kazalarının önüne de geçilmiş olacak.


Yeni köprüde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Her geçen gün büyüyen Denizlimizde, şehir trafiğinin daha yaşanılabilir bir hal alabilmesi için çalışıyoruz. Hedefimiz ulaşım alanında sorunları en aza indirmek. Planladığımız çalışmaları birer birer hayata geçiriyoruz. Ulaşım ile ilgili projelerimiz inşallah trafiği önemli ölçüde hafifletecek ve ciddi bir rahatlama olacak” dedi.


Uzunluğu 500 metre olan ve teknik açıdoan inşaası zor bir tesis olarak gösterilen sanayi bağlantı köprüsü 5 ayak üzerine inşa edildi. 4 ayrı ayak açıklığı bulunan köprünün orta yaka açıklığı 52 metre olarak tasarlandı.
Başkan Zolan köprünün yapımı sırasında sıkıntı çeken Denizlililere gösterdikleri sabır ve verdikleri destek için teşekkür ederken, “Sanayi Bağlantı Köprüsü bizim için önemli bir projeydi. Yapımı oldukça zor bir köprüyü inşa ettik. İzmir Karayolu üzerinde yoğunluğu ciddi oranda azaltacağız. Ben yapım sırasında sabır ve desteklerinden dolayı vatandaşlarımıza ve özellikle bölgedeki esnaf kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu