REKLAMI GEÇ

Skate Park gençlerin gözdesi oldu

Skate Park gençlerin gözdesi oldu

Merkezefendi Belediyesi’nin yaklaşık 3 ay önce hizmete sunduğu “Skate Park”, gençlerin güven içinde kaykay yaparak eğlendikleri ve zaman geçirdikleri bir mekan haline geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ağustos 2015 Perşembe, 08:59

 

 

Delikliçınar Meydanı ve çevresindeki caddelerde, çocuklar ile gençlerin tehlikeleri göze alarak kaykay ile trafiğin arasına karışmalarını göz önünde bulunduran Merkezefendi Belediyesi, Skate Park’ı hizmete açarak, kaykay yapmak isteyenleri buraya yönlendirmişti.

8 GÜVENLİK KAMERASI İLE 24 SAAT TAKİP
Skate Park’ta kaykay yapmak isteyen sporcular, kendilerine verilen üyelik kartlarıyla güvenli giriş yapabiliyor. Skate Park, Merkezefendi Belediyesi tarafından görevlendirilen güvenlik görevlileri ile kontrol ediliyor. 7 gün 24 saat boyunca güvenlik kameralarıyla izlenen Skate Park’ta gençler, ‘Skate güvenli bir şekilde kaykay yaparak eğlenceli vakit geçiriyor.

HER ŞEY SPORCULARIN GÜVENLİĞİ İÇİN HAZIRLANDI
Denizli’nin ilk Skate Park’ı kaykaycıların güvenliği açısından tam donanımlı bir şekilde hazırlandığını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “2 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Skate Park, çelik ve lareks ağacı ile oluşturulan karkos yapı üzerine özel olarak ithal edilen skate malzemesi ile kaplandı.Güvenlik için gerekli rampalarda korkuluk sistemi de yapıldı. Üniversite raporları ile rampaların açı ve eğimlerinin paten, kaykay ve BMX sporları için güvenli noktalarda olduğu doğrulandığı kaydedildi. Skate Park’ta her bir rampa zorluk derecesine göre farklı renk ve malzeme ile kaplandı. Soyunma odalarının da bulunduğu Skate Park, tam bir spor merkezi olarak hizmet veriyor” dedi.

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 16 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 31Parçalı Bulutlu