REKLAMI GEÇ

Sorumsuzluğun ve kural tanımazlığın bu kadarı

Sorumsuzluğun ve kural tanımazlığın bu kadarı

Denizli-İzmir Karayolu araç parkına döndü. Tali yolu dolduran sürücüler ana yola taşmaya başladı. 3 şeritlik yolun bir şeridini kapatan TIR, kazaya sebep oldu. Bu kez ucuz atlatıldı, yolcu minibüsü kazayı aynası kırılarak atlattı. Çevrede bulunan esnaflar sorumsuzluğa tepki gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ekim 2016 Cumartesi, 16:22

Denizli’nin en önemli sorunu trafik. Kapasiteyi kaldıramayan yollar, alt yapı çalışmaları nedeniyle iyiden iyiye içinden çıkılmaz hal alırken, bir de bunlara duyarsız sürücüler eklenince, ortaya ciddi tehlikeler çıkıyor. İzmir Asfaltı’nda tali yolu parkla kapatan sürücüler, bu da yetmiyormuş gibi ana caddeye de park ediyor, İzmir Yolu’nu zaman zaman iki şeride düşürüyor.

Bu sorumsuzluk bugün yine tekrarlandı, yolcu minibüsü ana yola park eden TIR’a çarpmaktan son anda kurtuldu. Yalnızca aynısı kırılarak kötü sonuçlar doğurabilecek kazayı ucuz atlatan minibüs sürücüsü ve çevredeki esnaflar, hatalı parklara tepki gösterdi.

O bölgede bulunan esnaflardan Balatacı Muhammet Oğuz, “Burayı tam anlamıyla otoparka çevirdiler. İşyerlerine gelenlerin araçlarını tali yola park etmelerine alışmıştık ama, artık trafiğin çok yoğun işlediği Denizli-İzmir Karayolu’na park etmeye başladılar. Yolu 2 şeride düşüren TIR kazaya sebep oluyordu. Buna bir çözüm bulunmalı. Araç sürücüleri bizim uyarılarımızı dikkate almıyor” diyerek tepki gösterdi.

denizli-izmir-bulvari-park-etme-kaza-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 20 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 16 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu