REKLAMI GEÇ

Subaşıoğlu: Hep birlikte Türkiye olacağız

Subaşıoğlu: Hep birlikte Türkiye olacağız

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Tarih boyunca darbeciler başarılı olamamışlardır. Herkes bilsin ki; ‘Bir olacağız. İri olacağız. Diri olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Temmuz 2016 Pazartesi, 17:01

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Türk Milleti’nin 15 Temmuz’dan bu yana demokrasi nöbetinde olduğunu belirterek, ders niteliğinde bir tavır sergilendiğine işaret etti.

Başkan Subaşıoğlu, “Ülkemizin tarihine, kara bir leke olarak geçecek, ancak milletin iradesiyle tam bir demokrasi bayramı olarak adını tarihe altın harflerle yazdıracak olan 15 Temmuz’da yapılan hainliğin, ülkemizin birliğini ve beraberliğine yönelik bir hareket olduğunu görmekteyiz. Silahlı kuvvetlerimizin içinde bir azınlığın paralel yapılanmanın teşvik ettiği bir hareket olduğu açıktır. Ama bilinmelidir ki; bunu yapanlar bedelini çok ağır ödeyeceklerdir. Ülkemizde ne yazık ki asker kıyafeti içinde paralel örgüt çetelerinin, bu cennet vatanımızdaki kardeşliği bozmaya yönelik kalkışmasını, demokrasi nöbeti tutarak gerekli dersi yüce Türk milleti vermiştir. Milletin iradesiyle halkımızla birlikte meydanları onlara bırakmayacağız. Tarih boyunca darbeciler başarılı olamamışlardır. Herkes bilsin ki; ‘Bir olacağız. İri olacağız. Diri olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu