REKLAMI GEÇ

Subaşıoğlu muhtarlarla buluştu

Subaşıoğlu muhtarlarla buluştu

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçedeki 50 mahallenin muhtarlarıyla bir araya geldi. Başkan Subaşıoğlu, projeleri anlattı, muhtarların taleplerini ve önerilerini dinledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Kasım 2015 Cuma, 16:36

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, muhtarlarla kahvaltıda buluşarak, istişare toplantısı gerçekleştirdi. Merkezefendi ilçesindeki 50 mahalle muhtarı ile düzenlenen istişare toplantısına Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Kılıç, Yusuf Görgüç, Ayhan Mazıoğlu ve Fatih Işık ile daire müdürleri de katıldı.

Toplantı öncesi muhtarlara, Merkezefendi ilçesinde yapılan hizmetlerin anlatıldığını tanıtım filmi izletildi. Sinevizyon gösteriminin ardından Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu muhtarlara seslendi, 50 mahalleye de eşit bir şekilde hizmet edildiğinin altını çizdi.

Merkezefendi’de yaşayan 272 bin vatandaşın tamamının belediye başkanı olduğunu belirten Subaşıoğlu, “Bizler Merkezefendi Belediye Başkanı ve yönetimi olarak hiçbir zaman muhtarlarımızın siyasi görüşüne yaşam tarzına bakış açısına bakmadan o mahalleye temsil etme noktasında eşit olduk. Bundan sonrada böyle devam edecek. Çünkü ilçemizde yaşayan 272 bin vatandaşımızın tamamının belediye başkanıyım” dedi.

denizli-merkezefendi-belediyesi-baskani-muhammet-subasioglu-muhtarlarla-bulustu-ic

HİZMET ETTİK. YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Başkan Subaşıoğlu açıklamasının devamında da Merkezefendi Belediyesi olarak kurulduğu tarihten itibaren kısa süre içinde büyük işlere imza attıklarını belirtti. Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak çok önemli hizmetlere imza attık. Tüm bunları yaparken siz muhtarlarımızdan destek aldık. Sizler mahallerimizde bizim gözümüz kulağımız oldunuz. Bizlere mahalleniz için taleplerinizi ilettiniz. Bizlerde o çerçevede değerlendirdik. Elimizden geldiğince hizmet ettik. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Subaşıoğlu, muhtarlara projeleri anlattı. Toplantıda muhtarlarda taleplerini ve önerilerini dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 13 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 13 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 16 31Açık