REKLAMI GEÇ

Subaşıoğlu MÜSİAD’ın gençleriyle buluştu

Subaşıoğlu MÜSİAD’ın gençleriyle buluştu

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhemmet Subaşıoğlu, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle buluşmalarını sürdürüyor. Subaşıoğlu, Genç MÜSİAD’a konuk oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ocak 2016 Salı, 10:53

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nde gerçekleşen ziyarette konuşan Genç MÜSİAD Başkanı Muharrem Kılcı, Başkan Muhammet Subaşıoğlu’nu ağırlamaktan dolayı memnun olduklarını kaydetti.

subasioglu-genc-musiad-ic

Başkan Muhammet Subaşıoğlu ise sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerinin sürdüğünü belirterek, “Her geçen gün gelişen ve değişen ülkemizin ekonomisinde genç girişimci kardeşlerimizin imzasını görmek bizleri gururlandırıyor. Genç MÜSİAD’ı önemli kılan gençlerimizin milli manevi yanlarından kaynaklanıyor. Eski Türkiye kendi kabuğuna çekilmişti. Yeni Türkiye ise kabuğunu kırdı. Her açıdan dünyaya açıldı. Gençlerimizi böyle istekli böyle azimli gördükçe geleceğe güvenle bakıyoruz. Hükümetimiz tarafından büyük destek gören gençlerimizin artık girişimcilik noktasında büyük adımlar atıyor. Kendi işini kurmak isteyen gençlerimize 50 bin liraya kadar karşılık nakdi destek veriliyor. Yani gençlerimizin önü artık açıldı. Gençleri her konuda destekleyen bir devlet var. Yerel yöneticiler olarak bu gençlerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Ekonomik faaliyetler açısında büyük yükselme kaydeden genç işadamlarımızın artık dünya ekonomisine katkı sağlayacağından hiç şüphemiz yoktur” diye konuştu.
Toplantıda ayrıca projelerini aktaran Başkan Subaşıoğlu, Genç MÜSİAD’lıların sorularını yanıtladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 20 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 16 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu