REKLAMI GEÇ

Subaşıoğlu öğrencilerle buluştu

Subaşıoğlu öğrencilerle buluştu

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Ahmet Nuri Özsoy Ortaokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi. Subaşıoğlu, geçtiğimiz yıl ”Merkezefendi ile büyüyoruz” konseptinde çalışma yürüttüklerini, bu yıl ise sloganın “Sağlıklı kentin merkezi Merkezefendi” olarak belirlendiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2016 Cuma, 16:04

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Ahmet Nuri Özsoy Ortaokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi.

denizli-merkezefendi-muhammet-subasioglu-bisiklet-dagilimi-1

‘Sağlıklı Kent Merkezefendi’ yazılı tişörtler hediye eden Subaşıoğlu, geçen yıl yeni kurulan bir belediye olarak ‘Merkezefendi ile büyüyoruz’ konseptinin kullanıldığını, bu yıl ise Merkezefendi için ‘Sağlıklı kentin merkezi Merkezefendi’ sloganıyla faaliyet yürüteceklerini kaydetti.

Öğrencilerde Merkezefendi ve sağlık bilinci oluşturmak için bastırdıkları tişörtleri öğrencilere hediye etmeye başladıklarını anlatan Subaşıoğlu, “Sağlıklı kent Merkezefendi derken aslında bununda içini dolduruyoruz. Öğrencilerimize bisikletler dağıtıyoruz. Yaz aylarında 12 ayrı okula havuz getirerek öğrencilerimize yüzme imkânı sağlayacağız. Okullarımıza halı sahalar kazandırıyoruz. Yine okullarımızın basketbol potalarını yapıyoruz. Önümüzdeki zaman içerisinde sağlıklı kent olma yolunda önemli bir adım olan bisiklet yollarını da bitireceğiz. 24 Nisan’ da büyük bir yürüyüş gerçekleştirmiştik. İnşallah Merkezefendi, sağlığın, mutluluğun ve kardeşliğin merkezi olmaya devam edecek” dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Subaşıoğlu öğrencilerle sohbet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu