REKLAMI GEÇ

Subaşıoğlu şehit annelerini unutmadı

Subaşıoğlu şehit annelerini unutmadı

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Okul Başkanları Meclisi ile birlikte şehit annelerini ziyaret etti. Anlamlı etkinlikte şehit anneleri duygu dolu anlar yaşadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2016 Pazartesi, 15:05

Merkezefendi Belediyesi tarafından oluşturulan Okul Başkanları Meclisi (OBM) çalışmalarını sürdürüyor. Okul Başkanları Meclisi, ‘8 Mayıs Anneler Günü’ dolayısıyla anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi. Bu kapsamda Merkezefendi Belediyesi Okul Başkanları Meclisi, Denizlili şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti. OBM Başkanı Furkan Tarhan ve üyeleri ilk olarak 2015 yılında şehit olan Doğan Acar’ın annesi Fatma ve babası Mehmet Acar’ı evinde ziyaret ederek gönül aldı. 

Ardından da 2006 yılında şehit olan Birhan Göven’in annesi Bahriye Göven ve Babası Abdullah Göven’i ziyaret etti. Göven ailesinin de anneler gününü kutlayan OBM üyeleri sonrasında 2007 yılında şehit düşen Şahin Çakan’ın evini ziyaret ederek annesi Sabiha Çakan ve babası Naif Çakan ile bir araya geldi. Ziyaretlerde duygu dolu anlar yaşandı.

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU DA ZİYARETE EŞLİK ETTİ
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da Okul Başkanları Meclisi ile birlikte 2015 yılında şehit olan Denizlili Polis memuru Hasan Eser’in annesi Sevgi Eser ve babası Serdal Eser’i evinde ziyaret etti.

denizli-merkezefendi-belediye-baskani-sehit-annelerine-ziyaret-1

Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette Eser ailesi Başkan Subaşıoğlu ve OBM üyelerine teşekkür etti. Başkan Subaşıoğlu, “Annelerimiz hayatımıza değer katan en değerli varlıklarımızdır. Bizler bugün Okul Başkanları Meclisimizle birlikte bu bilinçle şehit ailelerimizi ziyaret ediyoruz. Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Vatanımız uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi unutmayacağız. Onların emanetleri olan çok değerli anneleri ve babalarına bizlerde her zaman sahip çıkacağız. Unutulmasın ki Okul Başkanları Meclisi üyelerimizde şehit ailelerimizin birer evladıdır. Ne mutlu ki vatanımıza ve geleceğimize sahip çıkacak böyle gençlerimiz var” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu