REKLAMI GEÇ

Subaşıoğlu’ndan Erdoğan’a ziyaret

Subaşıoğlu’ndan Erdoğan’a ziyaret

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ekim 2016 Salı, 09:53

Merkezefendi heyetinin ziyaretine Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Kılıç, Yusuf Görgüç, Fatih Işık ve Ayhan Mazıoğlu da katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erdoğan, Denizli’de özellikle sektör bazlı çalışmalar gerçekleştireceklerini söyledi. Denizli ekonomisine daha fazla katkı koymak için çeşitli projeler yapacaklarını ifade eden Erdoğan, “Denizli Ticaret Odası olarak yasal görevlerimizin yanı sıra sosyal sorumluluklarımızın gerekleri ne ise onları ortaya koyacağız. Bu kapsamda Denizlimizi üst seviyelerde görebilmek için gerek sivil toplum kuruluşlarıyla gerekse belediyelerimizle birlikte çalışmalar yapmak istiyoruz. Merkezefendi Belediyemiz ile de Denizli adına çeşitli projeler gerçekleştirebiliriz” dedi.

Erdoğan’a görevinde başarılar dileyen Subaşıoğlu ise “Denizli Ticaret Odası, ilimizin en büyük sivil toplum kuruluşları arasındadır. Ticari hayata yön veren bu Odamızda göreve gelmenizden büyük bir mutluluk ve onur duyduk. Göreviniz süresince başarılı çalışmalara imza atacağınıza eminiz. Denizli Ticaret Odamıza ve Denizlimize hayırlı olsun. Denizli Ticaret Odası ile her zaman işbirliğine hazırız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu