REKLAMI GEÇ

Subaşıoğlu’ndan Sümer’e doğalgaz müjdesi

Subaşıoğlu’ndan Sümer’e doğalgaz müjdesi

Geçtiğimiz yıl Merkezefendi’ninbir çok mahallesinin doğalgaza kavuşması için Enerya doğalgaz dağıtım şirketi ile işbirliği yapan Merkezefendi Belediyesi, şimdi de Sümer Mahallesi’ne doğalgaz götürmek için çalışmalara başladı. 26 Mayıs’ta yapılacak olan törenle mahallede ilk kazma vurulacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2015 Pazartesi, 18:00

Sümerlilerin bir hayali daha gerçek oluyor. Hemen hemen her ortamda Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’ndan doğalgaz isteyen halkın talebi yerine geliyor. Enerya şirketi ile işbirliği yapan Merkezefendi Belediyesi, mahalledeki doğalgaz çalışmalarının ilk kazmasını 26 Mayıs’ta vuracak. Başlayacak olan çalışmaların ardından kısa süre içinde tüm mahalle doğalgaza kavuşacak.

denizli-merkezefendi-sumer-dogalgaz-ic

“Sümerliler kışa doğalgaz ile girecek”
26 Mayıs Salı günü Sümer Mahallesi’nde yapılacak olan temel atma töreni ile birlikte, Sümer Mahallesi’ndeki konutlara da doğalgaz götüreceklerini söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Sümerlilerin önümüzdeki kıştan itibaren doğalgazı kullanmaya başlayacağını belirtti. Başkan Subaşıoğlu konuşmasında, “Doğalgaz dağıtım şirketi ile uzun süreden beri devam eden görüşmelerimizin sonunda Sümer Mahallemize 2015 yılı için önemli bir yatırım bütçesi çıkardık” dedi.

Halkla  beraber hizmet etmeyi şiar edinmiş bir yerel yönetim olduklarını söyleyen Subaşıoğlu, “özellikle Sümerli vatandaşlarımızın bizden öncelikle çözüm beklediği konuların başında doğalgaz geliyordu. Biz de bu konuyu önemseyerek adımlarımızı attık ve Enerya şirketi ile ortak bir çalışmaya imza attık. Bugün geldiğimiz noktada mahallemize temiz enerji doğalgazı getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Artık Sümer Mahallemizin sakinleri de doğalgazın kolaylığı ve konforunu yaşayacak. Hem temiz, hem kolay hem de hesaplı bir yakıt olan doğalgazımız Sümer’e hayırlı olsun” diye konuştu. 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 13 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 13 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 16 31Açık