REKLAMI GEÇ

Topuklu ayakkabı dükkan değiştirtti

Topuklu ayakkabı dükkan değiştirtti

Merkezefendi’nin Çaybaşı Mahallesi’nde kafe işleten Nihal Eren, işyerinde giydiği topuklu ayakkabılardan rahatsız olduğunu ileri sürdüğü bina sakinleri nedeniyle işyerini taşıdı. Eren, tepkisini dükkanın camına astığı yazı ile gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ocak 2019 Cuma, 12:12

Merkezefendi ilçesi Çaybaşı Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’ndeki 6 katlı bir apartamanın giriş katını kafe açmak için kiralayan Nihal Eren burada gerekli tadilatları yapmaya başladı.

Yaklaşık 3 bin lira harcayarak kafesini açan Eren, müşterilerini kabul etmeye başladı. Bu sürede işyeri için ruhsat almaya başvuran Eren’in önüne komşularından engel gelince buradan ayrılmak zorunda kaldı.

Eren dükkanı boşaltıp cama, “Bina sakinleri ve dükkan sahibi daha karakterli ve kaliteli olan bir yere taşındım. Adres için arayınız” notu yapıştırarak tepki gösterdi.

Eren gazetecilere yaptığı açıklamada, apartman sakinlerinin topuklu ayakkabı sesinden rahatsız olduğunu için ruhsat için gerekli imzayı atmadıklarını ileri sürdü.

Komşularının sürekli topuklu ayakkabı sesinden dolayı polisi ve zabıtayı aradığını belirten Eren, “Çıktığım yere masraflar yaptım. 1 ay geçmeden üst kattakiler, ‘Topuk sesleri yukarıya kadar geliyor. Rahatsız oluyoruz. Uyuyamıyoruz, topuk seslerini tek tek sayıyoruz’ diye şikayete gelmeye başladı. Yaza kadar idare edin, yazın buradan çıkacağım diye söyledim. Onlara bu konuda daha da dikkat edeceğimi anlattım. Şikayet üzerine topuklu ayakkabı giymeyi de bıraktım. Camdaki yazıyı onlara olan öfkemden yazdım. Çünkü işyerinden çıkmak zorunda kaldık. İçimde olan öfkemi böyle anlatmaya çalıştım” diye konuştu.

Yorumlar

çetin yıldız   -  Bağlantı 25 Ocak 2019, 22:01

ne karaktersiz insanlar
helal kazanın ekmeği ile oynuyorlar alıs veriş merkezlerinde hiç rahatsız olmuyorla

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu