REKLAMI GEÇ

Yabancı dil kurslarını tamamlayan 84 kişi sertifikasını aldı

Yabancı dil kurslarını tamamlayan 84 kişi sertifikasını aldı

Merkezefendi Belediyesi tarafından 15 yaş üzeri vatandaşlar için A1 seviyesinde düzenlenen İngilizce ve Almanca kursları tamamlandı. Kursiyerlere sertifikalarını Belediye Başkanı Şeniz Doğan verdi. Merkezefendi Belediyesi’nin yaz dönemi için 15 yaş üzerindekiler için düzenlediği İngilizce ve Almanca Kursları tamamlandı. Kurslara aralıksız devam eden kursiyerlere ise sertifikalarını Belediye Başkanı Şeniz Doğan verdi. Merkez Kütüphane’de düzenlenen törende Başkan Doğan, “Güzel bir kurs dönemini birlikte bitirdik. Biz bu…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Eylül 2019 Cuma, 11:45

Merkezefendi Belediyesi tarafından 15 yaş üzeri vatandaşlar için A1 seviyesinde düzenlenen İngilizce ve Almanca kursları tamamlandı. Kursiyerlere sertifikalarını Belediye Başkanı Şeniz Doğan verdi.

Merkezefendi Belediyesi’nin yaz dönemi için 15 yaş üzerindekiler için düzenlediği İngilizce ve Almanca Kursları tamamlandı. Kurslara aralıksız devam eden kursiyerlere ise sertifikalarını Belediye Başkanı Şeniz Doğan verdi.
Merkez Kütüphane’de düzenlenen törende Başkan Doğan, “Güzel bir kurs dönemini birlikte bitirdik. Biz bu kursa başlarken öncelikle gençlerimize dil eğitimi vermeyi gençlerimizi üniversiteden sonra daha kolay iş bulmasını sağlamasını hedeflemiştik. Bir söz vardır, ‘bir lisan bir insan iki lisan iki insan’ Merkezefendili hemşerilerimin vizyonunu geliştirmeyi, onları bir dünya vatandaşı yapmayı hedefliyoruz. Turizme yapacağımız yatırımlarda hemşerilerimizi, özellikle de gençlerimizi değerlendirmek istiyoruz. Kurslarımıza katılım çok güzel oldu. Hatta taleplerin bir kısmını karşılayamadık. Kış döneminde kursiyer sayımızı arttırmak istiyoruz. Kurslarımız devam edecek” dedi.


Başkan Doğan, “Yine talepleri alacağız. Bu talepler doğrultusunda sınıflarımız açılacak. Bu salonumuzda kış döneminde eğitim vermeyi düşünüyoruz. Çocuklarımız için ayrı, gençlerimiz için ayrı sınıflarımızı oluşturmak istiyoruz. Bu salonumuzda her yaş gurubundan kursiyerimiz var. Sizleri tebrik ediyorum. Öncelikle öğrenmenin yaşı yok. Burada bir kez daha gördüm. Gençlerimize ve çocuklarımıza eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyorum. Birçok kursumuz olacak. Diğer kurslarımıza da sizleri bekliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu