REKLAMI GEÇ

Yasin Öztürk ile Şeniz Doğan’ın yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor

Yasin Öztürk ile Şeniz Doğan’ın yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ile CHP’li Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın yakınlıkları dikkat çekiyor. Öztürk, CHP’li vekillerden daha çok destek verdiği Doğan’ı Denizli’de olduğu günler neredeyse boş bırakmıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Eylül 2019 Pazartesi, 15:08

Yerel seçimlerde Ak Partili rakibi Muhammet Subaşıoğlu’nu açık farkla geride bırakarak Merkezefendi Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan CHP’li Şeniz Doğan’ın bir süredir en iyi destekçilerinden biri ittifak ortağı İYİ Parti’nin Denizli Milletvekili Yasin Öztürk.

Öztürk her Denizli ziyaretinde neredeyse programının büyük bir bölümünü Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a ayırıyor. Birlikte etkinliklere katılarak fotoğraf veren ikilinin yakınlığı gözlerden kaçmıyor.

En son Denizlispor’un Konya’yı ağırladığı maçı birlikte izleyen Doğan ve Öztürk, siyasi yakınlıklarına tabiri caiz ise ‘cuk’ diye oturan bir deyimi akıllara getiren şekilde görüntülendi. “Yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor” dedirten ikili, maç sırasında köfte ekmek yerken çekilen fotoğrafı da sosyal medyadan paylaştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu