REKLAMI GEÇ

Yeni araç parkı hizmete girdi

Yeni araç parkı hizmete girdi

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ŞemiklerMahallesi’nde yeni araç parkı oluşturduklarını söyledi. Başkan Subaşıoğlu, fen işleri müdürlüğüne ait bu parkın ilçenin tam merkezinde yapıldığını kaydederek, hizmetin vatandaşlara en kısa süre içinde ulaşabilmesi için bu kararı aldıklarını ifade etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Haziran 2015 Perşembe, 15:23

Merkezefendi Belediyesi ilçe merkezinde fen işleri müdürlüğüne bağlı olarak araç parkı kurdu. Yaklaşık 6 bin metrekarelik alanı tel örgüyle çeviren belediye, prefabrik idare binasını da oluşturdu. Hem yakıttan tasarruf etmek hem de en kısa süre içinde hizmet verebilmek adına parkın Şemikler’de kurulduğunu söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, tamamen vatandaş odaklı hizmet amacında olduklarını belirtti.

“Güçlenerek büyüyeceğiz”
Belediyenin henüz 1 yıl önce kurulduğunu hatırlatan Başkan Muhammet Subaşıoğlu, her geçen gün büyüyerek hizmet kalite çıtasını da yükselttiklerini ifade etti. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi kurulalı 1 yıl oldu. Kuruluş çalışmaları hala devam ediyor. Bu anlamda Fen İşleri ile ilgili yapılanma çalışmalarımızda sürüyor. Şemikler Mahallemizde 6 bin metrekare üzerine makine parkımıza bir yer temin ettik. Hazineden tahsis ettirmiştik, burayı düzenleyerek fen işlerinin bütün makine, ekipmanları, teçhizatlarını burada konuşlandıracağız” dedi.

 Makine Araç Parkı’nın Merkezefendi Belediyesi sınırlarının tam ortasında olduğu belirten Başkan Subaşıoğlu, ” Mazot, akaryakıt maliyetimizi minimize edecek, her bölgeye en kısa zamanda ulaşılacak merkez noktasındayız. Bir yandan İzmir asfaltının altındaki mahallelerimize en kolay ulaşabileceğimiz yer, bir yandan da Başkarcı, Göveçlik, Adalet, Servergazi, Sırakapılar mahallelerine en rahat ulaşılabilecek bir nokta. Fen İşlerimiz güçlenen makine parkı ile yeni yerinde Merkezefendi’mize, Denizlimize hizmet edecek” diye konuştu. 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu