REKLAMI GEÇ

YILIN EN KOMİK BELEDİYECİLİK SORUNU!

YILIN EN KOMİK BELEDİYECİLİK SORUNU!

Denizlili usta gazeteci Mustafa Kaya bugünkü köşesinde Merkezefendi Belediyesi’ndeki başkan değişiminin getirdiği komik(!) sorunu yazdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2019 Çarşamba, 12:09

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında Denizli’nin iki büyük ilçesinden biri olan Merkezefendi’de rüzgarı arkasına alan Millet İttifakı adayı CHP’li Şeniz Doğan seçim yarışını kazanmış Ak Partili Muhammet Subaşıoğlu bir dönem yürüttüğü görevini devretmişti.

Doğan ile birlikte Merkezefendi Belediyesi’ndeki değişim sürerken Denizlili usta gazeteci Mustafa Kaya bugünkü köşesine ilginç bir konuyu taşıdı.
Denizli Gazetesi’nde yer alan yazısında Mustafa Kaya, Başkan Doğan’a üzerinde eski başkan Subaşıoğlu’nun ismi yazılı 4 bin basketbol topu ve 700 bisiklet kaldığını duyurdu.
Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımının kurulmasından sonra öğrencilere sık sık basketbol topu dağıtan eski başkan Subaşıoğlu ilköğretimi bitirip orta okula gitmeye hak kazanan öğrencilere de her yıl bisiklet hediye ediyordu.

Kaya yazısında bisiklet ve topların üzerinde Subaşıoğlu isminin yazmasını komik bir sorun olarak nitelendirirken Başkan Şeniz Doğan’ın bu ürünleri nasıl değerlendireceğini düşündüğünü duyurdu.

Kaya’nın yazısının ilgili bölümü şöyle: “Çiçeği burnunda başkan Şeniz Doğan yeni görevine hızlı bir başlangıç yaparken, daha çok fıkralarda rastlanabilecek türden komik bir sorunla karşılaştı. Doğan şimdilerde üzerlerinde ‘Muhammet Subaşıoğlu’ isminin yazılı olduğu 4 bin civarındaki basketbol topu ile 600-700 adet bisikleti nasıl değerlendireceği üzerine düşünüyor ve kafa yoruyor. Peki bu; binlerce basket topu üzerindeki ‘Başkan Muhammet Subaşıoğlu’ adı nasıl silinecek ya da ne ile değiştirilecek? Bu toplar ve bisikletler nasıl dağıtılacak?”

DAHA ÖNCE DE BU SORUNLA KARŞILAŞMIŞTI
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan daha önce de benzer bir sorunla karşılaşmıştı. Camilerde cemaatlerin namaz kıldıkları alanlarda gölge oluşturması amacı ile belediye tarafından yerleştirilen tentelerde de eski başkan Subaşıoğlu’nun ismi yer alıyordu. Başkan Şeniz Doğan göreve geldikten sonra ismi tentelerden kaldırırak yerlerine ayet ve hadisler koydurmuştu.

Mustafa Kaya’nın yazısının tamamı için tıklayınız…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 13 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 13 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 16 31Açık