REKLAMI GEÇ

Yukatel, Merkezefendi Basket’e sponsor oldu

Yukatel, Merkezefendi Basket’e sponsor oldu

Gelecek sezon Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Almanya merkezli Yukatel firması ile isim sponsorluğu anlaşmasına vardı. Sponsorluk anlaşması Yukatel Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Karataş’ın özel uçağında, gökyüzünde imzalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2021 Pazartesi, 11:40

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Almanya merkezli Yukatel firması ile isim sponsorluğu anlaşmasına vardı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Başkan Yardımcısı Fatma Atıcı Bakcan, Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler 2. Başkan Zafer Gökşin, Asbaşkanlar Veli Tefenlili, Gökhan Gökşin ve Yönetim Kurulu Üyesi Osman Uğurlu, İstanbul’da Almanya merkezli Yukatel firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Denizlili İş Adamı Yusuf Karataş ile bir araya geldi.

Gün boyu süren görüşmeler nihayete erdi ve anlaşmaya varıldı. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Almanya merkezli Yukatel firması ile isim sponsorluğu anlaşmasına vardı. Sponsorluk anlaşması Yukatel Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Karataş’ın özel uçağında, gökyüzünde imzalandı. İmzalar sonrası heyet hep birlikte Denizli’ye döndü. Temsilcimiz yeni sezonda Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket adıyla ligde yer alacak.

Yukatel Firması daha önce de Alman futbol kulüpleri Eintracht Frankfurt, Fortuna Düsseldorf ve Denizlispor ile sponsorluk anlaşmaları yapmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 13 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 13 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 16 31Açık