REKLAMI GEÇ

Yukatel Merkezefendi taraftara güveniyor

Yukatel Merkezefendi taraftara güveniyor

Basketbol Süper Ligi’nin yeni ekiplerinden Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, cumartesi günü saat 18.00’de PAÜ Arena’da lider Pınar Karşıyaka ile karşılaşacak. Denizli temsilcisi bu zorlu mücadelede taraftarına güveniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Kasım 2021 Perşembe, 10:23

Sezon başından bu yana istikrarsız sonuçlar alan Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, hafta sonu evinde lider Pınar Karşıyaka’yı ağırlayacak.

Karşılaşma öncesi açıklama yapan Başkan Veli Deveciler, geçen hafta İstanbul deplasmanında Beşiktaş’a karşı istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını kaydetti.

Böyle sonuçların ligde her zaman yaşanabileceğini belirten Veli Deveciler, “Bazen kaybedeceğiz, sonra ders çıkartıp kısa sürede ayağa kalkacağız. Tüm oyuncularıma ve teknik ekibe güvenim tam” diye konuştu.

KARŞIYAKA’YA SAYGI DUYUYORUZ
Cumartesi günü saat 18.00’de lig lideri Pınar Karşıyaka ile oynayacaklarını hatırlatan Deveciler, ”Üst üste güçlü rakiplerle oynuyoruz. Pınar Karşıyaka gibi basketbolda ekol olan bir kulübü Denizli’de ağırlamak çok güzel” dedi.

BİLET FİYATLARINDA İNDİRİM
Alınan kararla salondaki seyirci kısıtlaması uygulamasına son verildiğini belirten Deveciler, “Tam kapasiteyle salonumuz seyirciye açıldı. Bu nedenle maç biletlerinde de indirime gidebildik. Çok keyifli bir maçı tamamen dolu bir salonda oynamak bizleri de mutlu edecek. Seyircimizin desteğiyle bu maçı kazanmak istiyoruz. Hep birlikte olup, daha güçlü olmalıyız” diye konuştu.

Bilet fiyatları ise 50 TL, 30 TL ve 20 TL olarak belirlendi…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu