REKLAMI GEÇ

Vural’dan “Öğrenciler mağdur edilmedi” iddiası

Vural’dan “Öğrenciler mağdur edilmedi” iddiası

Okula yapılan prefabrik yemek salonu için Merkezefendi Belediye Başkanı Subaşıoğlu’na teşekkür yemeği veren Zaferiye Abalıoğlu Okul Müdürü Hidayet Vural, öğrencilerin mağdur edilmediğini öne sürdü. Vural Denizlihaber.com’a yaptığı açıklamada ikinci grup öğrencilerin 12.53’te salona alınıp 13.05’teki derse yetiştirildiğini belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Kasım 2017 Salı, 18:01

Denizlihaber.com’un Zaferiye Abalıoğlu İlkokulu’nda Merkezefendi Belediyesi Başkanı Subaşıoğlu’nu okulun 200’den fazla öğrencisinin öğle yemeği yiyeceği saatte, teşekkür yemeği verip minik öğrencileri aç bıraktığına ilişkin haberi üzerine gazetemize ulaşan Okul Müdürü Hidayet Vural, “Öğrenciler mağdur edilmedi” dedi.

TEŞEKKÜR İÇİN BİZ ÇAĞIRDIK
Okulda 200’den fazla öğrencinin öğle yemeği hizmeti aldığını ve çocukların daha steril ve korunaklı bir yerde yemek yemeleri için Merkezefendi Belediyesi tarafından yapılan prefabrik yemek salonunun kendileri için son derece önemli olduğunu belirten Müdür Vural, “Bunun için Başkan Bey’e teşekkür etmek istedik” diye konuştu.

BAŞKAN BEY ÖĞRENCİLERLE YEMEK İSTEDİ
“Okul yönetimi ve Okul Aile Birliği olarak bir yemek davetinde bulunduk” diyen Müdür Vural, “Kendisi özellikle öğrencilerle birlikte aynı tabldottan yemek istediğini belirtince de öğle saati çağırdık. Bir masa ayırmıştık. Tek başına yemek yerine Okul Aile Birliği üyelerini de bizzat kendileri davet ettiler” dedi.

13 DAKİKADA ŞİPŞAK YEMEK!
Söylendiğinin aksine öğrencilerin hiçbir şekilde bu yemek nedeniyle mağdur edilmediğine dikkat çeken Vural, “Öğrenciler mağdur edilmedi. Zaten 1. ve 2. sınıfları Başkan Bey’den önce yemeğe almıştık. Geri kalan kısmı yani 3. ve 4. sınıf öğrencileri de 12.53’te yemekhaneye aldık. 13.05’teki derslerine yetiştirdik” açıklamasında bulundu.

Müdürün bu açıklaması aslında 3. ve 4. sınıf öğrencilerin yemek için yaklaşık 50 dakika bekletildiği, 13 dakika içinde yemek yedirilip, derslerine yetiştirildiği anlamına da geliyor.

KENDİ ADIMA DEĞİL BAŞKAN ADINA ÜZGÜNÜM
Kendisinin 41 yıllık mesleki geçmişi olduğu vurgusunu yapan Müdür Vural, “Kendi adıma hiçbir üzüntüm yok. Zaten 41-42 seneyi mesleğimde geride bırakmışım. Haberden ötürü kendi adıma değil, başkan adına çok üzüntü duydum” diye de konuştu.

Yorumlar

Ali   -  Bağlantı 8 Kasım 2017, 15:54

Yaptığı çalışmalarla Merkezefendiye yaptığı hizmetlerle partili partisiz herkesin sevgisini ve saygısını kazandı. Gençlere önem verdi. Herkesi memnun edemez çamur atanlar olacaktır. Eğitimli ve bilinçli Denizli halkı doğruyu zaten görüyor ve görecek

hakan   -  Bağlantı 7 Kasım 2017, 22:54

bencede kendinize değil başkana üzülün zaten müdür bey çünkü başkan bu tür hareketlerle hızla eriyor.daha 3 yılı tamamlamadan bitti halkın gözünde ve partisinde.hersey dağıtmakla,şov yapmakla olmaz bu iş samimiyet yok bende oy verdim pişmanım

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 13 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 13 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 16 31Açık