REKLAMI GEÇ

Zaferiye Abalıolu öğrencilerine protokol eziyeti iddiası!

Zaferiye Abalıolu öğrencilerine protokol eziyeti iddiası!

Zaferiye Abalıoğlu İlkokulu bahçesine prefabrik yemek salonu yapan Merkezefendi Belediyesi’nin bu hizmeti tam bir skandal törenle açıldı. Çocukların yemek saatinde okula davet edilen Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, okul idaresi ve milli eğitim yetkilileri, iddiaya göre 200’ün üzerinde öğrencinin yemek yemesi için yaptırılan prefabrikte ‘protokol yemeği’ yerken, yüzlerce öğrenci dakikalarca kuyruk bekledi. Aç karnına elleri camda pencereden içeriye bakan çocukların fotoğrafı ise durumu özetler gibiydi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Kasım 2017 Salı, 13:18

Yer Zaferiye Abalıoğlu. Bugün öğle saatleri. Okul idaresi, bahçelerine prefabrik yemek salonu yaptıran Merkezefendi Belediyesi adına Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile birlikte iddiaya göre MEM yetkililerini ağırlıyor.

Belediyenin ilkokul öğrencisine katkı olsun diye yaptırdığı o salonun sembolik açılış töreninde velilerin çektiği söylenen o fotoğraflar ise resmen minicik öğrencilerin nasıl bir protokol eziyeti çektiğini belgeliyor.

Suçlusu kim bilinmez ama tam öğle yemeği saatinde gerçekleştirilen karşılama ve teşekkür yemeği nedeniyle okul yemekhanesinden yemek hizmeti alan 200’e yakın öğrenci açlıkla imtihan edildi. İddialara göre minik öğrencilerin pek çoğu protokol yemek yesin diye dakikalarca kuyrukta bekletildi, kendileri için yaptırılan o salonun içine uzun süre alınmadılar.

Veliler tarafından çekilip Denizlihaber.com’un 0533 894 03 43 nolu Whatsapp İhbar Hattı’na gönderilen fotoğraflardan özellikle biri bu iddiaları kanıtlar gibiydi. Elleri camda, pencereden içeride yemek yiyen protokolü izleyen minik öğrencilerin objektiflere yansıdığı kare, tam anlamıyla olup bitenleri özetler gibiydi.

İsminin hiçbir şekilde paylaşılmasını ve yayınlanmasını istemeyen veliler, Zaferiye Abalıoğlu’nda yaşanan bu olayın soruşturulmasını, çocuklarının dakikalarca aç bırakılmasında varsa ihmali olanların cezalandırılmasını istiyor. Çocuklarının 40 dakika gibi bir sürede yemek yiyip eğitimine devam etmesi gerektiğinin altını çizen veliler, okul idaresinin yemek saatinde çocukların aç bırakılmasına yönelik tutumlarının kabul edilemez olduğu görüşünde.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu