REKLAMI GEÇ

Aşırma plana ‘evet’ demedik

Aşırma plana ‘evet’ demedik

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Meclisi üyesi Osman Bartal, Düzce Belediyesi’nden aşırma olduğu ortaya çıkan Stratejik Plana evet oyu vermediklerini açıkladı. Bartal, bazı basın kuruluşlarında planın oy birliği ile geçtiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurguladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ekim 2014 Salı, 11:37

Düzce Belediyesi’nin 2010-2014 Dönemi Stratejik Planı’ndan aşırma yapıldığı ortaya çıkan Pamukkale Belediyesi’nin 2015-2019 Dönemi Stratejik Planı tartışılmaya devam ediyor. Pamukkale Belediye Meclisi’nin CHP’li üyesi Osman Bartal, yaptığı yazılı açıklama ile planı eleştirdi, bazı basın kuruluşlarında yayınlandığı gibi oy birliği ile kabul edilmesinin söz konusu olmadığını vurguladı.

anons

Bartal, “Pamukkale Belediye Meclisi’nde bu ay gündeme gelen 2015-2019 yılı dönemi stratejik kalkınma planı görüşülmüştür. Bu görüşmeler neticesinde grubumuz kabul oyu vermemesine rağmen bazı medya kuruluşlarında gözden kaçarak, planın oybirliği yönünde geçtiği gibi bir algı oluşturulmuştur. CHP grubu olarak neresinden tutsanız elinizde kalacak bir planı onaylamamız mümkün değildir” dedi.

KOPYALA YAPIŞTIR YAPMAYI BİLE BECEREMEDİLER!
Yeni bir plan hazırlanmadığını belirten Bartal, “Başka bir ilden kopyala yapıştır yapılmaya çalışıldığı görülmüş ve onu bile beceremedikleri açık bir şekilde ortaya çıkmıştır. Pamukkale ilçesi yazması gereken yerlerde Düzce belediyesi yazmaktadır. Pamukkale ilçesinin yüz ölçümünden tutun henüz tamamlanmayan yılın istatistikleri dahi verilmiştir. Mevcut ta halen faaliyette olan kurumların var olmadığı şeklinde değerlendirmeler yapıldığı görülmüştür. Bizim ısrarla bu planın tekrar gözden geçirilmesi hazırlanması talebimize, her zaman olduğu gibi zamanın kalmadığı doğru veya yanlış onaylanması gerektiği belirtilerek diretilmiştir. İçinde birçok yanlışı barındıran kısa zamanda bile gözle görülebilen yanlışlıkların uyarılarımızla düzeltilmesiyle yapılan bir planı ve içeriği dikkatle zaman ayırarak incelendiğinde daha nelerin çıkabileceğini bilmediğimiz, ayrıca tarımın, hayvancılığın, turizmin merkezlerinden olan ilçemizde bu konularda detaylı bir çalışma göremediğimiz bir planı onaylamamız mümkün değildir. Diretilmesi dolayısıyla CHP grubu olarak kabul oyu vermedik. Bundan sonraki gelecek maddelerin kolaycılığa kaçıp oradan buradan alınarak yapılması yerine, ciddi belediyecilik anlayışı içinde titizlikle hazırlaması ve muhalefeti de yok saymayan bir anlayış içinde olunması dilekleriyle bu konuda kamuoyunu aydınlatma ihtiyacı hissettik” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu