REKLAMI GEÇ

AK Kadınlardan yaşlı ve engellilere ziyaret

AK Kadınlardan yaşlı ve engellilere ziyaret

AK Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Karabay, yanşlılar ve engellileri ziyaret ederek, ihtiyaç tespitinde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ağustos 2018 Cuma, 10:10

Pamukkale’deki 68 mahallede; sokak sokak, ev ev dolaşan Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Karabay, yaşlıları ve engellileri ziyaret ederek dualarını aldı.

AK Parti olarak 16 yıllık iktidarları süresince özel önem verdikleri yaşlıların refahı için pek çok uygulamayı hayata geçirdiklerini vurgulayan Karabay, “Yaşlılarımızın ve engelli vatandaşlarımızın gerek ihtiyaçlarını gerekse ihtiyaçları yanında şimdiye kadar hayal edip de yapamadıkları şeyleri, imkanlarımız doğrultusunda tespit ederek Pamukkale Belediyemizin ve Pamukkale Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nın destekleriyle gerçekleştirmeye devam ediyoruz” dedi.

Cankurtaran Mahallesi’nde oturan Meryem Kayalı’ya ihtiyacı olan yatağı teslim ettiklerini belirten Karabay, “Aynı şekilde Küçükdere Mahallesi’nde oturan Hanife Ağır ablamıza engelli yatağını teslim ettik. Onların ne kadar rahat ve huzurlu olmalarını sağlayabiliyorsak, ne kadar hizmet ettirebiliyorsak, biz de o kadar huzurlu oluyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu