REKLAMI GEÇ

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN ANLAMLI YEMEK

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN ANLAMLI YEMEK

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 20. Dönem İl Genel Meclisi’nde görev yapan 54 meclis üyesi ve geçmiş dönemdeki meclis başkanlarını düzenlediği yemekle bir araya getirdi. Başkan Gürlesin, görevlerinden dolayı her meclis üyesine plaket takdim etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2014 Pazartesi, 14:46

Başkan Gürlesin, tüm kurumlara örnek olacak bir çalışmaya imza attı. Buna göre Denizli’nin büyüşehir olmasından sonra 30 Mart 2014 Yerel Seçimi’yle kapanan Denizli İl Genel Meclisi’nin 20. Dönem üyeleri Başkan Gürlesin’in organizasyonuyla bir araya geldi.

North Point Otel’de Başkan Hüseyin Gürlesin’in ev sahipliğindeki yemeğe, İl Genel Meclisi’nin geçmiş yıllardaki başkanları Halil Pekdemir, Osman Yüceliş ile 2009-2014 yılları arasında görev yapan 20. Dönem İl Genel Meclisi üyeleri katıldı. Meclis üyeleri söz konusu buluşmayla birbirleriyle hasret giderdi. Farklı siyasi gruplardaki meclis üyeleri yemek boyunca örnek bir dayanışma gösterdi. 5 yıl içinde vefat ederek aralarından ayrılan üyeler, rahmetle anıldı.

Yemek sonrasında ise toplantı düzenlendi. Başkan Hüseyin Gürlesin, yemekte meclis üyelerine hitap etti. Yemeğin bir bahane olduğunu amacın geçmişi anmak olduğunu ifade eden Gürlesin, şöyle dedi: “Her ayın ilk Pazar günü toplanalım diyerek İl Genel Meclisi’nde karar almıştık. İlk ev sahipliğini de ben yapayım istedim. Öncelikle davetimi kırmayıp katılan herkese teşekkür ediyorum. Her 3 parti adına yeni görevlerimiz hepimize hayırlı olsun. Bu işte nasipten ötesi olmuyor. Allahım hiç birimizi utandırmasın. Aramızda 5 yıl gibi uzun bir süre çalıştığımız arkdaşlarımız var. Ben iyi günde de kötü günde de aramızdaki bağlantının kopmamasını istiyorum. Birbirimize mutlaka gelişmeleri duyuralım müsait olanlar düzenlenecek etkinliklere katılacaktır. 20. Dönem Meclisi üyeleri olarak yılda bir gün ya da 2 gün toplanalım istiyorum. Bu birliktelik devam etmeli ve birbirimize karşı hak hukukumuzu ilelebet koruyalım” dedi.
Daha sonra tüm meclis üyeleri görüşlerini ve düşüncelerini aktardı. Yemek ve toplantının ardından da plaketler verildi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geçmiş dönemdeki Meclis Başkanları Halil Pekdemir ile Osman Yüceliş ve 20. Dönem Meclis üyelerine plaket takdim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık