REKLAMI GEÇ

Örki’den, Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

Örki’den, Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Basının görevinin çok önemli olduğunu söyleyen Başkan Örki, “Tüm gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ocak 2020 Cuma, 17:44

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti, gazetecilerin gününü kutladı. DGC Başkanı ve gazetecilerle bir araya gelen Başkan Örki, basının toplumun bilgilendirilmesi gibi önemli bir görevi olduğunu söyleyerek, “Basın toplumun gözü kulağıdır. Basının her kademesinde çalışan herkesin gününü kutluyorum. Hukukçu olmadan önce ben de gazeteciliğe talip olmuştum. Çok cazip gelmişti. Sizler toplumun sorununu cesaretle ifade ediyorsunuz. Kendi sıkıntılarınız olduğunda durum değişiyor. Sizlerin olmadığı bir dünyayı hayal edemiyorum. Sizlerle birlikte bu dünyanın yaşanabilir olduğuna inanıyorum. Bazı şeyleri basın ortaya çıkarır” dedi.

Diğer taraftan gazetecilerin yaşadıkları zorlukları bildiklerini ve bunun için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını dile getiren Başkan Avni Örki, “Denizli medya konusunda en başarılı illerden biri. Gazete, televizyon, radyo ve internet sitelerine bakınca Denizli çok iyi durumda. Bu kadar değerli bir görevi yapan gazetecilerin bir anlamda bayramı olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ise 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gerçekleşen ziyaret için Başkan Örki’ye teşekkür ederek, “Bu özel günde yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz. Biz gazeteciler her geçen gün zorlaşan şartlara rağmen halkın haber alması için çalışıyoruz. Bu meslek fedakarlıkla aşkla yapılan bir meslek. Bir çok gazeteci arkadaş çocuğunun büyüdüğünü göremeden fedakarca çalışıyor. 1961 yılında elde edilen hakların yarısını kaybetmiş durumdayız. Teknoloji gelişti medya da değişim içine girdi. Umarım daha iyi şartlarda mesleğimizi icra edebiliriz. Bugün yanımızda olan herkese teşekkür ederiz” dedi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlama çiçeğini gazeteciler adına bir süredir rahatsızlık geçiren ve sağlığına kavuşan DGC üyesi Mustafa Karapınar’a verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu