REKLAMI GEÇ

Başkan Örki, mahalle muhtarları ile bir araya geldi

Başkan Örki, mahalle muhtarları ile bir araya geldi

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçe sınırları içinde kalan mahalle muhtarları ile iftarda bir araya geldi. Başkan Örki muhtarlara birlik beraberlik çağrısı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2019 Cumartesi, 16:39

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, mahalle muhtarlarıyla iftar sofrasında bir araya geldi. Göreve başladığı tarihten itibaren önlerindeki 5 yıl içinde nasıl bir hizmet politikası yürütmeleri gerektiğini düşündüklerini dile getiren Başkan Örki muhtarlara “Sizlerle birlikte el ele verirsek, bunu daha kolay ve daha güzel yaparız” diye seslendi.

İftar yemeğine eşi Dr. Nur Örki ve çocukları ile birlikte katılan Başkan Avni Örki, tüm masaları tek tek dolaşarak, aileleri ile birlikte yemeğe katılan muhtarlarla sohbet etti. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki yaptığı konuşmada, seçim kampanyası boyunca belediyenin milletin evi olacağını söylediklerini hatırlatarak, “Bu nedenle sizlerle ilk iftarımızı, ilk buluşmamızı evimizde yapalım istedik. Işıltılı parıltılı yerlerde olmak yerine biz bize olmak, kendi yağımızda kavrulmak daha güzel oldu” diye konuştu.

“5 yıllık stratejimizi belirliyoruz
Daha sonra muhtarlarla bir kez daha bir araya geleceklerini ifade eden Başkan Örki,”Pamukkale İlçemiz hayvancılık ve tarımda Denizli’nin en büyük ilçesi. Merkez ilçeyiz, nüfus oranına baktığımızda, arazi yoğunluğuna baktığımızda, mesela Çivril en büyük taşra ilçemizdir. Ama biz Çivril’den de bu manada büyüğüz. Bir uçtan diğer uca tam 76 kilometre olan bir ilçeyiz. Peki başkanlık sürecinde şu anda neler yapıyoruz.

Şu anda stratejik planlamalarımızı oluşturuyoruz. Yani ilçemizin 5 yıl boyunca uygulayacağı anayasamızı hayata geçiriyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızın desteklerini alıyoruz, üniversitemizin desteklerini alıyoruz, kendi içimizde bu konunun profesyoneli olan arkadaşlarımızın emeklerinden faydalanıyoruz ve en güzel stratejik planı hazırlayacağız. Bunun yanında sizlerden gelen, anlık  çözülmesi gereken meselelere de hızlı bir şekilde çözüm üretmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde başka yardımcılarımız ile birlikte muhtarlarımızı çağıracağız. Taleplerinizi bölgesel olarak alacağız. Stratejik planımızı hazırlarken sizden gelecek taleplerin de bize yol göstermesini istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu