REKLAMI GEÇ

Başkan Örki, muhtarlarla yemekte buluştu

Başkan Örki, muhtarlarla yemekte buluştu

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle ilçede birlikte görev yaptığı muhtarlar onuruna yemek düzenledi. Demokrasinin temel taşı olan muhtarların Muhtarlar Günü’nü kutlayan Başkan Örki, “Hepimizin kalbinde bir ateş yanıyor, benim kalbimde yanan hizmet ateşinin aynısı sizin de kalbinizde yanıyor” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ekim 2019 Cumartesi, 13:00

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle ilçede bulunan mahalle muhtarları ile düzenlenen yemekte buluştu. Pamukkale Belediyesi Pamuk Kafe’de gerçekleştirilen yemeğe Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Muhtarlar Derneği Denizli Şube Başkanı Adnan Kuloğlu, Denizli Büyükşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Kalay ve Pamukkale’nin 61 mahallesinin muhtarları ve aileleri katıldı.

Yemekte konuşma yapan Muhtarlar Derneği Denizli Şube Başkanı Adnan Kuloğlu, “Avni Başkanımıza 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla böyle bir organizasyona imza attığı için sizler ve şahsım adına kendisine teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmasında Muhtarlara hitap eden Denizli Büyükşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Kalay, “Hepinizin Muhtarlar Günü’nü kutluyorum. Başarılı, sağlıklı, sıhhatli, huzurlu ve daha nice görevler yapmanızı diliyorum” ifadelerini kullandı.

“HEPİMİZİN KALBİNDE HİZMET ATEŞİ YANIYOR”
Davete katılan tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarların Günü’nü kutlayarak sözlerine başlayan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Muhtar denilince aklımıza emin, ehil, yaptığı işi dosdoğru bir şekilde yapan, güvenilir ve sevilen kişi gelir. Muhtar denilince aklımıza devletine sımsıkı sağlam bir şekilde bağlı, sadakatli bir şekilde koşturan, mücadele eden kişiler gelir. Muhtar denilince aklımıza halkı için gözyaşı dökmesini bilen kişi gelir. Başımız sıkıştığında en önce koşturacağımız kişidir muhtar. Yaptığınız iş çok kadim bir iş, yüzlerce yıl öncesine dayanıyor. Rabbim inşallah nice nice böylesine güzel buluşmaları her birimize nasip etsin. El birliğiyle Pamukkale İlçemize hizmet edebilmeyi nasip etsin. Çünkü hepimizin kalbinde bir ateş yanıyor, benim kalbimde yanan ateşin aynısı sizin de kalbinizde yanıyor. O da nedir? Milletimizi mutlu etme ateşi. Milletimize hizmetkâr olma ateşi. İşte bu ateş bizim yüreğimize işlenmiş, çok şükürler olsun rabbime ki bizler de şimdi seçilmişiz, bu içimizdeki ateş doğrultusunda hizmetkâr olmak için koşturacağız. İşte onun için diyorum ki; birlik ve beraberliğimizden asla taviz vermeden, birbirimize her zaman arka çıkarak o hedefe doğru emin adımlarla ilerleyelim” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık