REKLAMI GEÇ

Başkan Örki’den gençlere proje çağrısı‬‬‬

Başkan Örki’den gençlere proje çağrısı‬‬‬

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale Üniversitesi öğrenci topluluklarının temsilcileri ile bir araya geldi. Başkan Örki, gençlerden kente fayda sağlayacak projeler üretmeleri için çağrı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ekim 2019 Cuma, 14:19

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen toplantıda Pamukkale Üniversitesi öğrenci topluluğu temsilcileri ile bir araya geldi. Örki gençlerden kente katkı sağlayacak projeler üretmelerini isteyip, belediye olarak tüm desteği vereceklerini dile getirdi.

“PROJE HAZIRLAYIN, DESTEK OLALIM”
Toplantıda öğrencilerin verdiği enerjinin kendisini umutlandırdığını dile getiren Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, amaçlarının gençleri dinleyerek onların fikirlerini özgürce ifade etmelerini sağlamak olduğunu dile getirdi. Öğrencilik hayatından anıları da öğrencilerle paylaşan Başkan Örki, “Ülkenin geleceği olan siz gençlerin hayalleri olmalı. Üniversite gençliği farklı fikirlerle tanışıp akıl ve fikir süzgecinden geçirerek hareket etmeli. Biz Pamukkale Belediyesi olarak istiyoruz ki bizim belediyeciliğimiz sizin fikirlerinizle birleşsin. Hep birlikte yaşadığımız kente değer katacak projelerin hayata geçmesini istiyoruz. Bu bağlamda fikirlerini ortaya koyan siz gençlerle birlikte bugün önemli bir adım attığımıza inanıyorum. Sizlerden beklentimiz projeler yazmanız. Sizinle birlikte bu projeleri yarıştırarak en iyi olanlarını hayata geçirmek istiyoruz. Biz Belediye olarak bu konuda gereken tüm desteği vermeye hazırız. Geleceğe yönelik projelerin hem ilçemize hem de insanlığa değer katacağına inancım tam” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 13 26Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 12 30Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Parçalı Bulutlu