REKLAMI GEÇ

BELEDİYE İŞÇİLERİNE SAĞLIK TARAMASI

BELEDİYE İŞÇİLERİNE SAĞLIK TARAMASI

Pamukkale Belediyesi işçileri, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında, ücretsiz olarak sağlık taramasından geçirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2015 Çarşamba, 14:14

Özel bir sağlık merkezi tarafından gerçekleştirilen sağlık taramasında, belediye personeline Akciğer Filmi, Tetanoz Aşısı, İşitme Testi ve Göz Testi muayenesi yapıldı.

İşçiler belediye bahçesinde oluşturulan bölgede sırayla sağlık taramasından geçti. İlgili formları dolduran personel, sırayla 4 testi de yaptırarak tarama işlemini tamamlamış oldu. Her sene periyodik olarak yapılacak taramalarla personele ait dosya oluşturularak sağlık takibi yapılabilecek.

Pamukkale Belediyesi, gerçekleştirilen çalışmayla, personelin sorunlarını en aza indirgemeyi, performansı ve hayat kalitesini artırmayı hedefliyor. Belediye personeli sağlığının, kendileri için çok önemli olduğunu belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ‘Belediyemiz personeline, yapmış oldukları işe bağlı olarak gelişebilecek sağlık problemlerini önceden tespit etmek ve çalışanları bu risklerden korumak için sağlık taramasından geçiriyoruz. Amacımız eğitimli ve sağlıklı personelimizle halkımıza daha kaliteli hizmet sunabilmektir. Halkımıza hizmetin aksamaması için özveriyle çalışan belediye personelimizin bilinçli ve sağlıklı olması önceliğimizdir’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu