REKLAMI GEÇ

Bıçaklanan Safa Akif İnan hayatını kaybetti

Bıçaklanan Safa Akif İnan hayatını kaybetti

Denizi’nin Pamukkale İlçesi’ndeki kavgada bıçaklanarak yaralanan Bursa Gemlik Kaymakamı Kemal İnan’ın iki oğlundan birisi olan 15 yaşındaki Safa Akif İnan yaşamını yitirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Haziran 2019 Çarşamba, 11:41

Pamukkale İlçesi’nin Kınıklı Mahallesi’nde meydana gelen ve sosyal medya üzerinden kız meselesi nedeniyle çıktığı ileri sürülen kavgada bıçaklanan Bursa Gemlik Kaymakamı Kemal İnan’ın oğullarından birisi olan 15 yaşındaki Safa Akif İnan, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Olay dün saat 19:30 sıralarında Pamukkale İlçesi Kınıklı Mahallesi Amfi Tiyatro’nun bulunduğu yerde meydana geldi. İddiaya göre Kaymakam İnan’ın çocukları Safa Akif İnan, Ahmet Burak İnan ve ekizi Mehmet Buğra İnan sosyal medya üzerinden kız meselesi nedeniyle tartıştıkları B.Ç ve yanındaki arkadaşları ile buluştu. Tartışma kısa süre içinde kavgaya döndü ve İnan kardeşlerden Safa Akif İnan karnından, Ahmet Burak İnan bacağından bıçaklandı. Mehmet Buğra İnan ise darp edildi. Pamukkale Üniversitesine kaldırılan İnan kardeşlerden 15 yaşındaki Safa Akif İnan tün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaşanan olayın ardından güvenlik güçleri ise kavgaya karışan B.Ç. K.E ve A.S.k’yi gözaltına aldı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu