REKLAMI GEÇ

Büyük Ege Cumhuriyet Korteji Pamukkale’de yapıldı

Büyük Ege Cumhuriyet Korteji Pamukkale’de yapıldı

‬Pamukkale Belediyesi’nin destekleriyle, Pamukkale Üniversitesi Motosiklet Sporları Topluluğu ev sahipliğinde Büyük Ege Cumhuriyet Korteji Pamukkale’de yapıldı. 500’e yakın motosikletin katıldığı etkinliğe Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ekim 2019 Çarşamba, 18:17

Pamukkale’de turizmin canlandırılması amacıyla farklı organizasyonlara destek veren Pamukkale Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96.yılında yaklaşık 500 motosikletlinin katıldığı Büyük Ege Cumhuriyet Korteji’ne destek verdi. Ege Bölgesi’nin farklı şehirlerinden katılan yaklaşık 500 motosikletli Pamukkale Üniversitesi Motosiklet Sporları Topluluğu ev sahipliğinde ve Pamukkale Belediyesi’nin destekleriyle Denizli’de buluşarak, Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile şehir turu attı.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Cumhuriyet Bayramı’nın 96.yılına yakışan bir etkinliğe destek vermekten büyük mutluluk duyduk. Pamukkale’mizin güzelliğine yakışan bir etkinlikte farklı şehirlerden gelen yaklaşık 500 motosiklet sporcularını ilçemizde ağırladık. Hem Cumhuriyet Bayramı’nın güzelliğine güzellik katıldı hem de Barış Pınarı Harekatı’na katılan askerlerimize hep birlikte selam gönderdik. Askerlerimiz orada barış için canlarını hiçe sayarken, bizlerin burada bir araya gelmesi, tüm dünyaya birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu göstermemiz gerçekten önemli. Bu vatan için, ülkemiz için hep birlikte el ele olmamız çok önemli. Hep birlikte nice nice Cumhuriyet Bayramlarına ulaşmamız dileğiyle” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 18 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 17 30Parçalı Bulutlu