REKLAMI GEÇ

Cankurtaran’ın üst yapısı yenileniyor

Cankurtaran’ın üst yapısı yenileniyor

Pamukkale Belediyesi Cankurtaran Mahallesinde üst yapı çalışmalarına devam ediyor. 30 bin metrekare alanda 750 bin liralık bir yatırımla Cankurtaran’da üst yapı dönüşümü sağlandığını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, mahalle de yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Haziran 2016 Pazartesi, 13:07

Üst yapıda ciddi yatırımlara imza atan Pamukkale Belediyesi, Cankurtaran Mahallesi’nin merkez bölgesinde üst yapı dönüşümünü büyük oranda tamamlandı. Caddeler ve sokaklar döşenen parke taşlarıyla modern bir görünüme kavuşuyor.

pamukkale-cankurtaran-ust-yapi-3

“DURMADAN YATIRIMA DEVAM”
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de Cankurtaran’da yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. İlçe genelinde üst yapıda 2 yılda ciddi bir mesafe aldıklarını belirten Başkan Gürlesin, “Pamukkale İlçemizde her alanda çalışmalarımız sürüyor. Her alanda yoğun bir tempo içindeyiz. Özellikle üst yapıda ilçemizin hak ettiği ne varsa onu sağlamak adına planladığımız süreçte çalışmalarımızı yürütüyoruz. 30 mahalle de 50 kilometreyi bulan 30 milyon liralık dev bir yatırımla ana cadde düzenleme çalışmalarının yanı sıra ara caddelerde de yoğun bir şekilde üst yapı hamlemizi yürütüyoruz.

pamukkale-cankurtaran-ust-yapi-1

Çalışmalarımızdan birisi de uç mahallelerimizden birisi olan Cankurtaran Mahallesinde devam ediyor. Cankurtaran’da ilk olarak mahallenin merkez kısmı parke taşlarıyla döşenerek tamamlandı. Hemen ardından durmaksızın, mahallenin üst kısmı yani Antalya yolunun üst tarafında da çalışmalarımız sürüyor. Burada kaldırımıyla 20 metre genişliğinde 2 kilometre uzunluğunda Türkmenistan caddesinde prestij bir yol yapıyoruz. Yan yollarla birlikte ciddi bir çalışmayı bu bölgede yürütüyoruz. Bu çalışma şehir merkezinde çalışıldığı gibi uç noktalarda da çalıştığımızın, görev yerlerimizin hepsini elimizden geldiği kadar hizmet götürdüğümüzün bir kanıtıdır” dedi.

pamukkale-cankurtaran-ust-yapi-2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 15 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 12 26Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 29Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Parçalı Bulutlu