REKLAMI GEÇ

Divarcı CHP lideri ile buluştu

Divarcı CHP lideri ile buluştu

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Seçim ittifakı kapsamında Pamukkale’nin İYİ Parti’ye verileceği iddialarının yoğunluk kazandığı bir dönemde gerçekleyen buluşma dikkat çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ocak 2019 Çarşamba, 14:17

Denizli’de son günlerde yaklaşık 2 ay önce açıklanan CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı’nın geri çekileceği ve İYİ Parti’ye bırakılacağı konuşuluyor.

Düğümün bugünlerde çözülmesi beklenirken, Pamukkale Adayı Ahmet Divarcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

Divarcı’nın Kılıçdaroğlu ile buluşmasına Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu ve Denizli milletvekilleri de katıldı.

Ahmet Divarcı, önemli buluşmanın ardından görüşmeye ilişkin açıklama yaptı.

Genel Merkezce ortaya konulan propaganda yöntem ve ilkeleri ile Belediye Meclis üyelikleri konusunun değerlendirildiğini ifade eden Divarcı, karşılıklı bilgi alışverişi ve bilgilendirmeler ile seçim takviminin işleyişine yönelik konuların masaya yatırıldığını kaydetti.

Adaylık açıklamasından bu yana geçen 60 günlük süreçte planlanan seçim çalışma takviminin birinci aşamasını tamamlandığını ifade eden Divarcı, seçime kalan 75 günlük sürede ise üç ayrı bölüm ve formatta çalışmalara devam edileceğini söyledi.

İlk tur çalışmalarda öncelikli ve ağırlıklı olarak ilçenin belli kısımlarında çalışma yapıldığını belirten Ahmet Divarcı, “Kalan sürede üç ayrı çalışma formatında seçim gününe kadar örgütümüzle birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Pamukkale ilçemizde tüm seçmenlerimiz gerçekten insan ve üretim odaklı bir belediyenin hasretini ifade ediyor. İlçe kurulduğundan bu yana geçen 5 yıllık sürede maalesef beklenen gelişme yaşanmamış, Pamukkale vizyonunu ortaya koymamış, kentsel ve kırsal gelişim bütünlüğü sağlanamamıştır. Ne üniversitenin ne de turizmin potansiyeli değerlendirilememiştir. Geldiğimiz noktada Pamukkale’nin boşa geçen yılları ve boşa harcanan kaynakları söz konusudur. Kaybedilen bu kaynakları telafi etmek adına bu seçimlerde değişimin gerekliliği ortadadır ve hatta mevcut Başkanın Partisine tekrar aday yapılmayışı da başarısızlığın itirafı mahiyetindedir. Pamukkale’de geleceği hedefleyen, çağdaş ve üretken bir Belediyeciliği halkımızla birlikte kuracağız. Pamukkale ilçesi halkımızın, hepimizin ve tüm dahası insanlığın göz bebeği konumunda. Pamukkale insanı artık hak ettiğini alacak, Pamukkale kazanacak, Denizli kazanacak diyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı