REKLAMI GEÇ

CHP’ye saldırı şoku

CHP’ye saldırı şoku

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale İlçe Başkanlığı’na saldırı şoku yaşandı. Kaldırım taşıyla çelik kapıyı kıran saldırgan, eşyaları dağıttı, balkondan attı, polisin ikna etmesi sonucu gözaltına alındı.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 23 Haziran 2014 Pazartesi, 12:14

CHP’nin Pamukkale İlçe Başkanlığı’na dün gece yarısı giren kişi ortalığı birbirine kattı. Olay saat 01,00 sıralarında partinin Merkezefendi ilçesi Gazi Bulvarı üzerindeki binasında meydana geldi. Daha önce psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen ve şu anda bir restoranda garsonluk yapan 25 yaşındaki M.T. kaldırımdan söktüğü taşla partinin bulunduğu işhanına girdi.

ÇELİK KAPIYI KIRDI
Önce bir alt kattaki Hizmet Gazetesi’nin kapısını zorlayan saldırgan, ardından parti binasını bulabildi. Saldırgan çelik kapıyı taşla kırarak içeri girerken, gürültüyü duyan bir partili polisi aradı. Polis gelinceye kadar toplantı salonundaki Türk ve parti bayraklarını yere atan saldırgan, ardından sandalyeleri de balkondan aşağı atmaya başladı.

ic

BALKONDAN KENDİNİ ATACAKTI
Bu arada küfürler ettiği duyulan saldırganı polis de durduramadı. Polisin parti binasına girdiğini gören M.T. balkondan kendini atmakla tehdit etti. Gürültüyü duyan vatandaşların parti binası önünde toplanmasıyla şova dönüşen saldırı, polisin müdahalesiyle son buldu. Saldırgan gözaltına alınırken, daha önce psikolojik tedavi gördüğü ve bu tedavinin yarım kaldığı öğrenildi.

SİYASİ DEĞİL, ADLİ
CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, olayın adli bir vaka olduğunu, siyasi olmadığını düşündüklerini söylerken şunları söyledi:
“Saldırgan çelik kapıyı kırarak içeri girmiş ve bazı eşyaları balkondan aşağı atmış, küfürler etmiş. Zanlı gözaltına alındıktan sonra psikolojik sorunları olduğunu, tedavisinin de yarım kaldığını öğrendik. Olayın siyasi değil, adli olduğunu düşünüyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi bu tür davranışlar zarar verir. İnsanları sorumluluk bilinci ile davranmaya davet ediyorum.”

CHP Pamukkale İlçe Örgütü’nde yaşanan hareketli anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

video-anons

Yorumlar

ismail   -  Bağlantı 23 Haziran 2014, 13:29

o kişi ağır psikolojik rahatsız. yaptığı şeyler bilinçli değil. bu halde bilerek yapılmış gibi, cumhurbaşkanlığı seçimini düşünen ilçe başkanını mantığa davet ediyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık