REKLAMI GEÇ

Magandanın silahından çıkan kurşun, 17 yaşındaki öğrenciyi yaraladı

Magandanın silahından çıkan kurşun, 17 yaşındaki öğrenciyi yaraladı

Pamukkale’nin Aktepe, bir magandanın tabancasından çıkan, uzaktan atıldığı için ‘yorgun mermi’ olarak adlandırılan kurşun, 17 yaşındaki liseli Furkan Köroğlu’nun sağ bacağına isabet etti. Kurşunla yaralandığını anlamayan, kanama üzerine götürüldüğü hastanede durumu öğrenen Köroğlu ile yakınları, büyük şaşkınlık yaşadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Haziran 2017 Cuma, 10:29

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)
Olay, geçen salı günü Aktepe TOKİ Konutları 3’üncü etapta, 2390 Sokak’taki parkta meydana geldi. TOKİ konutları içindeki parkın yanında bulunan pidecinin önünde arkadaşlarıyla oturan Gülay Kaynak Meslek Lisesi öğrencisi Furkan Köroğlu, art arda silah seslerinin ardından sağ bacağının diz ile kalça arasının üst kısmında acı hissetti. Önce cep telefonunun bataryasının patladığını sanan Köroğlu, elini bacağına götürdüğünde kan gördü. Bunun üzerine ailesi tarafından hemen Denizli Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Çekilen röntgen filmi ve yapılan kontrolde, Köroğlu’nun bacağına kurşun isabet ettiği ortaya çıktı. İlk müdahale yapıldı, ancak kurşunun daha sonra ameliyatla çıkarılmasına karar verildi. Köroğlu, tedavisinin ardından taburcu edildi.

‘CEP TELEFONUM PATLADI SANDIM’
Evinde bacağına saplanan kurşunla bekleyen Furkan Köroğlu yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Arkadaşlarımla oturmuş sohbet ediyorduk. Akşam 21.30 sıralarında uzaktan silah sesleri duyduk, o sırada bacağımda büyük bir acı hissetim. Önce cep telefonumun bataryası patladı sandım. Bacağıma elimi götürdüğümde kanamayı gördüm. Hastaneye gittik, bacağıma kurşun isabet ettiğini öğrendik. Kurşunun nereden geldiği belli değil. Benim yaşadıklarımı başkaları yaşamasın, ben sadece arkadaşlarımla oturuyor ve sohbet ediyordum. Bu magandanın bulunmasını istiyoruz.”

Oğlunun ölümden döndüğünü söyleyen mermer işçisi baba Nadir Köroğlu da, “Magandalar ülkemizin kanayan yarası. Benim oğlum nereden geldiği belli olmayan kurşunla vuruldu. Devlet bu magandalar için önlem almalı. Bacağına isabet eden kurşun ameliyatla çıkarılacak. Bizi sevindiren kurşunun bacağına isabet etmesi, başına gelse belki oğlumu toprağa verecektik” dedi.

MAGANDA ARANIYOR
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, bölgede inceleme yaptı. Silah sesinin geldiği yeri araştıran polis ekipleri, Furkan Köroğlu’nu kimin yaralandığını belirleyip, yakalamak için çalışıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 15 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 12 26Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 29Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Parçalı Bulutlu