REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediye Meclisi Şubat toplantılarına başladı

Pamukkale Belediye Meclisi Şubat toplantılarına başladı

Pamukkale Belediye Meclisi Şubat dönemi toplantılarına başladı. İlk birleşimde gündem maddeleri komisyonlara havale edildi. Pamukkale Belediyesi Şubat toplantılarında belediye araç parkının güçlendirilmesi için yeni kamyon ve kazıcı alımını görüşecek, belediye bünyesinde Temizlik İşleri Müdürlüğü kurulmasını değerlendirecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Şubat 2017 Çarşamba, 19:02

Pamukkale Belediye Meclisi Şubat dönemi toplantılarının ilk birleşimini gerçekleştirdi. Hüseyin Gürlesin başkanlığında gerçekleştirilen ilk oturum muhalefetin toplantının belirlenen saatte toplanılamamasının eleştirisiyle başladı.

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULUYOR
Toplantının ilk gündem maddesi, Belediyeler Kanunu’nun 48. Maddesi gereğince C-15 grubunda yer alan Pamukkale Belediyesi’nde temizlik İşleri Müdürlüğü biriminin kurulması oldu. Kanun gereği Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün isminin Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak değiştirilmesi ile ilgili teklif, görev ve çalışma yönetmeliğinin görüşülmesi için komisyona havale edildi.

MAKİNE PARKI GENİŞLETİLECEK
Pamukkale Belediye Meclisi, kazı ve yükleme işlerinde kullanılmak üzere 2 damperli kamyon, 2 çift kabin damperli kamyon ile 1 adet mini kazıcı-yükleyicinin alınması teklifini ele aldı. Teklif, detaylı inceleme için komisyona havale edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 13 26Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 12 30Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Parçalı Bulutlu