REKLAMI GEÇ

Örki, tebrik ziyaretlerini kabul etmeyi sürdürüyor

Örki, tebrik ziyaretlerini kabul etmeyi sürdürüyor

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, tebrik ziyaretlerini kabul etmeyi sürdürüyor. Son olarak Örki’yi Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Nisan 2019 Çarşamba, 11:46

4 Nisan tarihinde mazbatasını alan ve resmi olarak göreve başlayan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, tebrik ziyaretlerini kabul etmeyi sürdürüyor. Örki’yi son olarak AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nail Şan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret etti.

Ziyarette seçimlerden önce 3 ay boyunca Başkan Avni Örki ile gece gündüz çalıştıkklarını dile getiren İlçe Başkanı Gökbel, “Pamukkale’nin 61 mahallesinde girilmedik sokak, sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmadık. Kader gayrete aşıktır derler. Biz de bu bilinçle yolumuzu çizdik. Avni Başkanımız ile gönül belediyeciliğini tahsis etmek için öncelikle insanların sevgisini, güvenini kazanmanın yollarını aradık. Başkanımıza hizmet ve çalışmalarda kolaylıklar diliyorum” dedi.

Pamukkale İlçe Teşkilatına nazik ziyaretleri ve güzel dileklerinden dolayı teşekkür eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise “Bir insan bir yolda başarılı olmak, hedeflerine ulaşmak istiyorsa arkadaşlarını, kardeşlerini çok iyi seçmelidir. Önümüzdeki süreçte belediye başkanı olarak milletimizin bizlere verdiği o kıymetli emaneti sonuna kadar ne pahasına olursa olsun sahip çıkacak, Pamukkale’nin değerli insanlarına hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 15 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 12 26Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 29Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Parçalı Bulutlu