REKLAMI GEÇ

Başkan Örki yardımcılarını belirledi

Başkan Örki yardımcılarını belirledi

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 5 başkan yardımcısını belirledi. Örki, “Meclis üyelerimizin belirlenmesinden itibaren başlayan süreçte tarımın, kültürün, hayvancılığın, turizmin ve eğitimin merkezi olan Pamukkalemizde genç ve dinamik bir ekip oluşturmak için çok gayret ettik” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2019 Perşembe, 18:05

Başkanlık mazbatasını 4 Nisan Perşembe günü almasının ardından göreve başlayan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, önümüzdeki 5 yıl boyunca Pamukkale’ye hizmet edecek çalışma arkadaşlarını da belirledi.

Başkan Örki, başkan yardımcıları olarak Ayhan Soyfidan, Gamze Sevgi, Ramazan Eskin, Hüseyin Çolakoğlu ve Mehmet Keskin’i görevlendirdi.

Genç ve dinamik bir ekip oluşturmaya özen gösterdiklerini belirten Başkan Örki, “Pamukkale çok yönlü ve farklı alanlarda geniş yelpazeye sahip bir ilçe. Bu nedenle meclis üyelerimizin belirlenmesinden itibaren başlayan süreçte tarımın, kültürün, hayvancılığın, turizmin ve eğitimin merkezi olan Pamukkalemizde genç ve dinamik bir ekip oluşturmak için çok gayret ettik. Başkan yardımcılarımızı da belirlerken aynı özen ve titizliği göstererek alanında uzman, genç ve tecrübeli isimleri görevlendirdik. Yaş ortalamasının 43 olduğu başkan yardımcılarımız ile birlikte yorulmadan, sıkılmadan Pamukkale’ye gece gündüz ayrımı olmaksızın hizmet edeceğiz. 61 mahallemizde yaşayan her bir vatandaşımıza hizmet götürmek için var gücümüzle çalışacak, onların talep ve sorunlarına güçlü kadrolarımızla kulak vereceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 18 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 17 30Parçalı Bulutlu