REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi Twitter’da nasıl TT oldu?

Pamukkale Belediyesi Twitter’da nasıl TT oldu?

Pamukkale Belediyesi, en çok kullanılan sosyal medya olan Twitter’da gündem konuları arasında yer aldı. Twitter’ın Türkiye gündemi olarak yer verdiği Trend Topic (TT) listesinde, Pamukkale Belediyesi bugün 5. sıraya kadar yükseldi. Peki, ülke gündemi bu kadar yoğunken Pamukkale Belediyesi nasıl öne çıktı? Şimdi “Pamukkale Belediyesi, Trent Topic’e nasıl girdi? AK troller mi iş başında ya da tepki kaynaklı tweetler mi Pamukkale Belediyesi’ni buraya taşı?” sorularının yanıtı aranıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Şubat 2016 Pazartesi, 14:10

Twitter’da, Türkiye’nin güncel konuları anlamına gelen Trend Topic (TT), ana sayfasının gündem başlığı adı altındaki sağ köşesinde bulunuyor. Burada yer alan konular ve sıralama, on binlerce kişinin gönderdiği tweetler ile ortaya çıkıyor.

Bugünün Türkiye Gündemi’nde ise Pamukkale Belediyesi’de yer aldı. Sıralamanın ilk beşi #BarışManço, #GüzelŞeyler, #BilirMisinEnZoruda, #NevinYıldırımAffedilsin ve #PamukkaleBelediyesi’nden oluştu.

GÜNDEM BU KADAR YOĞUNKEN NASIL TT OLDU
Twitter’ın Türkiye Gündemi başlığı altında Pamukkale Belediyesi’ni görenlerden bazıları “neden TT oldu?” sorusunu yöneltirken, kimileri de gurur duyduğunu ifade eden tweetler attı. Peki, Türkiye gündemi bu kadar yoğunken ve gündeme dair sayısız başlık varken, Pamukkale Belediyesi nasıl Trend Topic olmayı başardı?

Konuyla ilgili olarak kimileri, “AK troller işbaşındadır. Burada AK Partili belediyeyi öne çıkarmak istemiş olabilir”, kimileri de “Pamukkale Belediyesi için yoğun bir tepki tweetleri atılmış olabilir” yorumunu yaptı

GÜRLESİN’E SORULDU
Pamukkale Belediyesi’nin bir anda Twitter’ın Trend Topic listesine girip 5. sıraya kadar yükselmesi bir başka konuyla ilgili basın toplantısı yapan Başkan Hüseyin Gürlesin’e de soruldu. Gürlesin, bu soruya “Zaten biz insana dönük hizmetler yapıyoruz. Bu da normaldir. Orda olmamızın sebebi budur” yanıtını verdi.

pamukkale-belediyesi-trip-toric-ic-3pamukkale-belediyesi-trip-toric-pamukkale-belediyesi-trip-toric-ic-2

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 12 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 11 29Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 11 28Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 11 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı