REKLAMI GEÇ

Vatandaş anlattı, Gürlesin dinledi

Vatandaş anlattı, Gürlesin dinledi

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, halk buluşmalarını sürdürüyor. Gürlesin, “Sizin derdiniz bizim derdimiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mart 2017 Pazartesi, 15:09

Pamukkale Belediyesi binasında gerçekleşen vatandaş buluşmasının ikincisi yoğun ilgi gördü. Halk gününe katılan vatandaşları tek tek dinleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, halkla daha sık bir araya gelmek adına 2015 yılından bu yana devam eden ‘Mahalle Buluşmaları’na ek olarak ‘Halk Günü’ düzenlediklerini ifade etti.

Pamuk Cafe’de vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak çok geniş bir alana hizmet veriyoruz. 68 mahallemizde ulaşamadığımız vatandaşımızın kalmaması için gayret sarf ediyoruz. Bu nedenle mahalle buluşmaları ve halk günlerinde birebir vatandaşlarımızı dinleyerek sıcağı sıcağına sorunları ve talepleri olan vatandaşlarımızı ilgili birim müdürlerimizle görüştürerek sorunun çözüme kavuşmasını sağlıyoruz” dedi.

Vatandaşların kendilerine gece gündüz, hafta içi hafta sonu fark etmeksizin kendisine ulaşabilmesi için cep telefonu numarasını kayıt etmelerini isteyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Vatandaşlarımızın bizlere daima ulaşmasını istiyorum. Bizler sizlere hizmet etmek için buradayız. Pamukkale’de yaşamak ayrıcalıktır sloganımızdan hareketle en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Sorunlarını Başkan Gürlesin’e iletme imkânı bulan vatandaşlar da, başlatılan bu uygulamadan memnun olduklarını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Nisan 2024 Çarşamba 13 29Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 11 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 7 26Parçalı Bulutlu