REKLAMI GEÇ

Vural: “CHP Demokrasi Dersi veriyor”

Vural: “CHP Demokrasi Dersi veriyor”

CHP’nin Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, kontenjan dışı sıralama için temayül yoklamasına katılacak tüm meclis üyesi aday adaylarına başarı temennisinde bulundu. CHP’nin hem başkan adaylarını hem de meclis üyelerini tabana sorarak belirlediğine dikkat çeken Vural, “Cumhuriyet Halk Partisi yalnızca demokrasinin en güzel örneklerinden birini gerçekleştirmiyor aynı zamanda siyasi partilere de demokrasi dersi veriyor” dedi.

/ DENİZLİHABER / 8 Şubat 2014 Cumartesi, 10:19

Yeni kurulan Pamukkale ilçesinde sahalara ilk inen isim olan CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, saha çalışmasının başladığı ilk günden bu yana çok yol kat ettiklerini ve gidecek daha çok yolun olduğunu belirtti.

Bugüne kadar seçim bölgesinin büyük bir bölümünde ziyaretler gerçekleştiren Vural, buralarda pazaryerlerini gezdi, seçim bürolarında halk toplantıları düzenlendi, katıldığı ev toplantılarıyla seçmeniyle buluştu.

10 yıllık Karahayıt Belediye Başkanlığı ardından Pamukkale İlçe Belediye Başkanlığı yarışına giren Başkan Vural, kısa zamanda ilçe sakinlerinin sevgisini kazandı. Seçim gezilerini, partisine gönül vermiş ekip arkadaşlarıyla sürdüren Başkan Vural, bu çalışmalar sırasında tüm arkadaşlarıyla ortak hareket ettiğini, fikir ve görüşlerine her zaman kulak verdiğini belirtiyor.

Temayül desteği
Kendisinin de temayül yoklamasından çıkarak aday olduğuna dikkat çeken Başkan Vural, kontenjan dışı sıralar için yapılacak temayül yoklamasının tam anlamıyla demokrasi şöleni halinde geçeceğini, CHP’nin yine gerçek demokrasi örneği gösterdiğinin da katlını çizdi. CHP’nin hem başkan adaylarını hem de meclis üyelerini tabana sorarak belirlediğine dikkat çeken Vural, “Cumhuriyet Halk Partisi yalnızca demokrasinin en güzel örneklerinden birini gerçekleştirmiyor aynı zamanda siyasi partilere de demokrasi dersi veriyor” dedi.

CHP Merkezefendi ve Pamukkale Belediye Meclis Üyesi aday adaylarının yarışacağı ve nihayetinde kontenjan dışı sıralamanın belirleneceği temayül yoklamalarına giren tüm adaylara başarı dileklerini ileten Başkan Vural, “Hepsi bizim kardeşimiz, canımız ciğerimiz. CHP üyeleri bu yarışta görmek istedikleri isimleri seçecek ve biz de 30 Mart’a kadar o arkadaşlarımızla canla başla çalışıp Allah’ın izni ile Pamukkale Belediye Başkanlığı’nı kazanacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 15 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 12 26Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 29Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Parçalı Bulutlu