REKLAMI GEÇ

Vural’a yaşlılardan hayır duası

Vural’a yaşlılardan hayır duası

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale İlçe Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan bugün, Pamukkale ilçesi’nin Uzunpınar, Belenardıç, Gölemezli, Çeşmebaşı, Kavakbaşı, Akköy, Develi, Yukarı Şamlı ve Pamukkale mahallelerini gezerek vatandaşlarla buluştu. Vural gittiği yerlerde yaşlı vatandaşların hayır dualarını aldı.

/ DENİZLİHABER / 5 Şubat 2014 Çarşamba, 10:22

Her gittiği yere belediye meclis üyesi aday adayları ve partililerle birlikte giden Başkan Vural’ın seçim çalışmasının ilk durağı Uzunpınar Mahallesi’ydi. 1200 rakımlı mahallede seçmeni ile buluşan Vural’a ilgi büyüktü.

‘EL VERİN, ŞEFFAF BELEDİYE-TEMİZ SİYASET-DÜRÜST YÖNETİM NEYMİŞ GÖSTERELİM’
Başkan Vural, Uzunpınar’ın, bölgenin en güzel mahallelerinden biri olduğunu temiz havası ve havası kadar temiz bir insana sahip olduğunu söyleyerek semt sakinlerinin desteğini istedi. Kalabalık bir gruba seslenen Başkan Vural konuşmasına şöyle devam etti. ‘Biz seçimlere girerken ‘Şeffaf Belediye-Temiz Siyaset-Dürüst Yönetim’ diyoruz. Bizi bilen bilir, Karahayıt’ta devletten tek kuruş almadan neler yaptığımızı herkes bilir. Bu başarı, sadece benim değil, hepimizin başarısı olmuştur. El verin bu başarıyı Pamukkale İlçesi’nde de gerçekleştirelim, el verin şeffaf belediyecilik, temiz siyaset, dürüst yönetim neymiş gösterelim’ dedi. Başkan Vural, konuşmasının ardından vatandaşlarla tokalaşarak alandan ayrıldı.

ic-1

VURAL, BELENARDIÇ’IN YAŞLI SAKİNLERİNDEN ‘HAYIR DUASI’ ALDI
‘Yaşamak en Çok Senin Hakkın’ diyerek yaşı ilerlemiş vatandaşları çok önemsediğini her fırsatta gösteren Başkan Vural, Belenardıç Mahallesi’nin yaşlı sakinlerini ziyaret etti. Yaşlı vatandaşlarla bir araya gelen Vural, onlara saygısını göstererek, hatırlarını sordu. Vural’ın bu ziyaretinden memnun kalan Belenardıç’ın yaşlı sakinleri, ‘Hayır Duaları’yla Vural’a desteğini gösterdi. Başkan Vural burada yaptığı konuşmada, ‘Bizim toplumumuzda ataya saygı çok önemlidir. Onların desteğini bilmek kadar insanı güvende hissettirecek bir şey yoktur. Onların tecrübesine ve tavsiyelerine her zaman kulak verdim ve vereceğim. Yaşı ilerlemiş vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak hizmetleri, göreve geldiğimizde büyük bir aşkla, şevkle gerçekleştireceğiz. Böylelikle kendilerine olan saygımızı ve sevgimizi her fırsatta göstereceğiz’ dedi.

ic-2

Belenardıç’taki ziyaretlerini tamamlayan Başkan Vural, buradan sırasıyla Gölemezli, Çeşmebaşı, Kavakbaşı, Akköy, Develi, Yukarı Şamlı ve Pamukkale mahallelerini gezerek vatandaşlarla buluştu. Pamukkale Mahallesi’nde yapılan halk toplantısında, bölge halkından destek istedi.

 

Yorumlar

YAVUZ   -  Bağlantı 5 Şubat 2014, 15:22

bende mhp liyim ama merkezefendi de ve büyükşehirde chp ye oy vereceğim. şunlardan kurtulalımda ne olursa olsun. BABAM HEP DER Kİ : OĞLUM ARAP ELİ ÖPMEKLE ARAP OLUNMAZ anlayana. tüm seçmenler sandıkta İTTİFAKA. geçen seçimlerde BALIKESİRDE -MANİSADA yapılanı burada yapabiliriz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 15 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 12 26Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 29Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Parçalı Bulutlu