REKLAMI GEÇ

Denizli’yi Türkiye’ye rezil eden kitap meclis gündeminde

Denizli’yi Türkiye’ye rezil eden kitap meclis gündeminde

Pamukkale Belediyesi’nin “İslam’da Evlilik ve Mahremiyetleri” isimli kitabı içeriğiyle Denizli’yi Türkiye’ye rezil ederken, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet de konuyu meclis gündemine taşıyıp eleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Aralık 2016 Cumartesi, 09:47

Pamukkale Belediyesi’nin yeni evlenen çiftlere dağıttığı “İslam’da Evlilik ve Mahremiyetleri” isimli kitap sadece Denizli’de değil, Türkiye genelinde tepki çekti. Kadına dayağın “Geçimsizlik gösteren kadının dövülmek suretiyle itaat altına alınmasında psikolojik olarak ince bir nokta var” sözleriyle olağanlaştırıldığı; bale, bar, gazino, cazın “şeytan ocağı” olarak nitelendirildiği kitap, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin de gündemine taşındı.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Pamukkale Belediyesi’nin yeni evlenen çiftlere dağıttığı bu kitapla ilgili yaptığı konuşmada, “Dün bir kitaptan bahsetmiştim, AKP’li Kütahya Belediyesi’nin dağıttığı fantezilerle dolu, ahlaksız bir kitaptan. Bu konuda birçok AKP’li de benimle aynı fikirdedir. Bugün yeni bir kitaptan haberdar oldum. AKP’li Pamukkale Belediyesi’nin aynı mahiyetteki “İslam’da Evlilik ve Mahremiyetleri” isimli kitabı, yine fantezilerle dolu bir kitap ne yazık ki. Diyor ki; bale şeytan ocağı, tiyatro şeytan yuvası. Kadınlar spor sahası ve parklara gitmemeli. Sen kadını dövdükçe o seni daha çok sevecek, daha çok isteyecek. Çocuklar güneye doğru iklimlerde 10-12 yaşlarında evlendirilebilir.” Bir sürü ahlaksız şeylerin yer aldığı yeni evlenen çiftlere belediyenin dağıttığı bir kitap bu” dedi.

Hürriyet, Pamukkale Belediyesi’nin bu kitapla birlikte Kur’an-ı Kerim de dağıttığını, ancak Diyanet’in bastırdığı değil, Saidi Nursi Cemaati’ne yakınlığıyla bilinen Hayrat Neşriyatı’nın hazırladığı Kur’an-ı Kerim’in verildiğini sözlerine ekledi.

HÜRRİYET’İN İŞTE O KONUŞMASI

Yorumlar

basicman   -  Bağlantı 17 Aralık 2016, 22:14

lütfen dikkat edelim.toplum maalesef çok kozmopolitleşti ve yabancılaştı.kimlerin ne amaçla bu tarz kitaplar yayınlamak istediğini asla bilemezsiniz…!ahlaklı bir toplum yetiştirmenin daha akıllıca yolları var…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 15 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 12 26Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 29Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Parçalı Bulutlu