REKLAMI GEÇ

Diş fırçaları Başkan Gürlesin’den

Diş fırçaları Başkan Gürlesin’den

Pamukkale Belediyesi, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle ilçedeki 21 bin 500 öğrenciye diş fırçası ve diş macunu dağıtıyor. 2 okulda düzenlenen etkinliklerle diş fırçası ve macununu dağıtımını kendisi yapan Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, çocuklardan günde iki kez dişlerini fırçalamalarını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Kasım 2015 Cuma, 14:34

Pamukkale Belediyesi 2015-2016 eğitim öğretim yılında da Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla Pamukkale İlçesi’nde bulunan 46 ilkokulda eğitim-öğretim gören 21 bin 500 öğrenciye ulaştırılacak diş macunu ile diş fırçası dağıtımını başlattı.

Etkinlik kapsamında Başkan Gürlesin Hacı İbrahim Demireren Cumhuriyet İlkokulu ve Adil Demireren-Mustafa Musoğlu İlkokulu’nda öğrenciler ile bir araya geldi. Başkan Gürlesin, iki okulda gerçekleştirilen etkinliklerle öğrencilere diş macunu ve diş fırçalarını dağıttı.

Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Cumhur Çelik iki okulda da kısa bir sunumla öğrencilere ağız ve diş sağlığının önemini, nasıl diş fırçalanacağını ve ağız sağlığı için yapılması gerekenleri yaptığı sunumla anlattı.

HERŞEY SAĞLIKLI BİR YAŞAM İÇİN
Ağız ve diş sağlığı bilincini çocuklarda oluşturmak için hayata geçirdikleri projenin önemine vurgu yapan Başkan Hüseyin Gürlesin, “Ağız ve diş sağlığı insan yaşamı için önemli unsurlardan birisi. Ağız sağlığını korumak, bu bilinçle hareket etmek çok önemli. Bu nedenle geçtiğimiz yıl da yaptığımız gibi bu yılda ilçemizde eğitim gören tüm ilkokul öğrencilerine diş macunu ve diş fırçası dağıtmaya devam ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 14 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu