REKLAMI GEÇ

DOĞAL GAZA SOSYAL YARDIM

DOĞAL GAZA SOSYAL YARDIM

Pamukkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), doğalgaz hattının geçtiği bölgelerde, evine doğalgaz bağlatmak isteyen vatandaşlara destek için çalışma başlattı. Konuyla ilgili genel müdürlüğe sundukları projenin yanıtını beklediklerini bildiren Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, “Kabul edilirse, doğal gaz bağlantısı ve abone bedelinin yüzde 75’ini vakıf karşılayacak” açıklamasını yaptı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 26 Ağustos 2015 Çarşamba, 16:24

Pamukkale SYDV, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmak üzere 4 bin ton kömür ihalesini 2 Eylül tarihinde gerçekleştirecek. Ancak, Denizli’de hava kirliliğinin yoğun olduğu bölgelerde kömür yakılmasının yasak olması, Vakıf Mütevelli Heyetini harekete geçirdi.

Haftada bir toplanan Vakıf Mütevelli Heyeti, doğalgaz hattının geçtiği mahallelerde ihtiyaç sahiplerine kömür yardımı yerine doğal gaz bağlantı ve abone ücret yardımında bulunulması yönünde karar alarak, SYDV Genel Müdürlüğüne gönderdi.

YANIT BEKLENİYOR
Konuyla ilgili açıklama yapan Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, “Doğal gaz geçen yerlerde oturan dar gelirli vatandaşlar için kömür yardımı yerine doğal gaz yardımı projesini hazırladık. Proje ile evin içindeki doğalgaz sobası, tadilatı ve mutfak kısmını karşılamayı planlıyoruz. Bu bölgelerde fiyat araştırması yaptık. Yaklaşık 2 bin 500 liraya mal olacağı planlanıyor. Bunun yüzde 25’ini vatandaş ödeyecek. Böylece proje kabul edilirse, doğalgaz konusunda da dar gelirli vatandaşa yardımda bulunmayı hedefliyoruz. Ayrıca, bu mahallelerde aylık doğal gaz giderlerinin bir bölümünü de karşılayabiliriz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 18 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 17 30Parçalı Bulutlu