REKLAMI GEÇ

Erasmuslu gençler Pamukkale’de buluştu

Erasmuslu gençler Pamukkale’de buluştu

“Kadınlarla Güçlü Yarınlara” isimli Erasmus+ KA105 Gençlik Değişimi projesi kapsamında Romanya, Litvanya, Letonya ve Türkiye’nin farklı illerinden gelen gençler Pamukkale Belediyesi’nin daveti üzerine Pamukkale’de bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Haziran 2022 Perşembe, 11:39

Erasmus+ programı kapsamında Dışişleri Bakanlığı’nın Avrupa Birliği Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen proje kapsamında bir araya gelen Avrupalı gençler, Pamukkale Belediyesi’nin kadınlara yönelik projelerini inceledi, ardından Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Şehir Ormanı’nda Gençlik Vadisinde gönüllerince eğlendi. Ana konusu kadın olan ve girişimci kadınların desteklenmesi, güçlendirilmesi ve farkındalığının artırılmasının hedeflendiği proje kapsamında, yerel idarelerde kadınlara yönelik gerçekleştirilen projeleri inceleyen Avrupalı gençler, Pamukkale Belediyesi’nin daveti üzerine geldiği Pamukkale’ye ve belediyenin kadınlara yönelik çalışmalarına hayran kaldılar.

SEYİR TEPESİNE HAYRAN KALDILAR
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin davetlisi olarak, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Pamukkale Halk Eğitim Merkezi ile Pamukkale Belediyesi’nin birlikte yürüttüğü kadınlara yönelik kişisel gelişim kursları sergisini gezen Romanya, Litvanya, Letonya ve Türkiye’den gençler, serginin ardından Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Şehir Ormanı’nı incelediler.

Sergide gençlere eşlik eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale Belediyesi’nin kadınlara yönelik gerçekleştirdiği projeler hakkında da detaylı bilgiler vererek, ilerleyen zamanlarda gerçekleştirecekleri projeleri aktardı.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Kadınlarımız, bir ülkenin kalkınmasında gereken önemli ekonomik, sosyal değişimlerin hayata geçirilmesinde kilit noktadadırlar. Bu bilinçle, Pamukkale Belediyesi olarak kadınlarımıza her alanda desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

20 kişilik ekiple Denizli’ye gelen İzmir’li gençlerden Barış Çayırlı, “Kadın teması altında gerçekleşen, girişimci kadınların desteklenmesi, güçlendirilmesi ve farkındalığının artırılmasının hedeflendiği proje kapsamında Romanya, Litvanya, Letonya ve Türkiye’den geldik. Pamukkale Belediyesi’nin desteğiyle bugün kadınlara yönelik kişisel gelişim kursları sergisini gezdik. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin davetlisi olarak geldiğimiz Pamukkale’ye ve belediyemizin kadınlara yönelik projelerine hayran kaldık. Seyir Tepesi gerçekten muhteşem bir park olmuş” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık